LUBIE nie LUBIE
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Diddi kim kolwiek jesteś wejdz na:
http://map.free.ngo.pl/
tu znajdziesz kilka ofert pracy, polecam
Tak pozatym to:
Lubie ciemnie fotograficzną WSR
studio też jest fajne, powiedzmy przytulne
uwielbiam sekretariat
wielbie automat do kawy
lubie słuchać kowalskiej i bartosiewicz
i wogóle lubie życie jako takie
...
mało tego ale to są tylko rzeczy mniej oczywiste no może oprucz automatu do kawy
http://map.free.ngo.pl/
tu znajdziesz kilka ofert pracy, polecam
Tak pozatym to:
Lubie ciemnie fotograficzną WSR
studio też jest fajne, powiedzmy przytulne
uwielbiam sekretariat
wielbie automat do kawy
lubie słuchać kowalskiej i bartosiewicz
i wogóle lubie życie jako takie
...
mało tego ale to są tylko rzeczy mniej oczywiste no może oprucz automatu do kawy
-
- Ekspert
Nawet nie wiesz jak miło to słyszeć! (zwłaszcza że prawie sama ją reaktywowałam jakiś rok temu:)Kudlacz pisze:Lubie ciemnie fotograficzną WSR
DZIĘKUJEMY (a jednak czasami sekretariat jest przyjazdny 8OKudlacz pisze:uwielbiam sekretariat
a kto go nie lubi?? czasem trzeba tylko na niego krzyknąć żeby miał ochotę przyjąć pieniążek i dać w zamian napój kawopodobnyKudlacz pisze:wielbie automat do kawy
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
mechanika żyje
kurcze nie tylko ja lubię się ubrudzić , super że sztuka mechaniczna ręczna nie odeszła jeszcze w niepamięć
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
WRS jest ZAJE...FAJNE, znaczy poznałam mnóstwo fajnych ludzi, ale niestety trochę nietolerancyjni jestescie.... no ale... cóz nic na to nie można poradzić, ale ogólnie to lubie was, a w szczególności 'Tequille' 'Czarną' Sławka 'Juli' Martę, 'Holiłód' Agatę, Kasię i innych i w ogóle jestescie spoko Aaa i lubię lekcje języka angielskiego, szczególnie te kartkówki hihihi (wtajemniczeni wiedzą o co kaman hihihi)
-
- Loża WSR
A mogłabyś to trochę rozwinąć ? Bo przyznam ze jako w pewien sposób "forumowy adwokat diabła" który porusza tu nieraz kwestie drażliwe itp poczułem się tym zainteresowanyBreezerGirl21 pisze:(...) poznałam mnóstwo fajnych ludzi, ale niestety trochę nietolerancyjni jestescie.... no ale... cóz nic na to nie można poradzić (...)
-
- Czasami coś napisze