Good morning, good morning... and good night
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Gwoli ścisłości co by nie było błędnych interpretacji : pan M.G .Kinfolk pisze:Dzień dobry - nie zbliżajcie się do onetu - jeden z "newsów" głosi, iż Koń Polski (pan G.) chce usunąć ze szkół ewolucję...
Przyznam że ja tego sporu nigdy nie rozumiałem. Na biologii mówi się o tym że na chwile obecną nauka opowiada się za teoria Darwina czyli ewolucjinizmem. A na lekcjach religii o kreacjonizmie. Kto chce ten wierzy w to co pasuje i wydaje mu się bardziej wiarygodne bądz po prostu w to co wierzy. Nauka to nauka a religia to religia. Jeden może wierzyć w big-bang a drugi w creatio ex nihilo. Zresztą jeżeli uznać kreacjonizm za element nauki, to wtedy też należałoby tak samo poważnie potraktować różne istniejące w świecie tzw. paranauki. Na przykład wtedy też takie ziołolecznictwo traktować na równi z farmacją.
Hmm plany na sobote ... hmm mam wrażenie, że jestem zajęty
-
- Ekspert
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
Sen... heh... "sen" był tylko wynikiem totalnego braku jakiegokolwiek pomysłu na to jak Ci opowiedzieć sen, z którego pamietam jeden fragment tak krótki ze opisałabym go jedym zdaniem. Zatem jest to tylko zlepek rymów wymyślony na poczekaniu i zupełnie prawie nie związanych z... Ale cóż nie możesz powiedzieć że Ci nie wysłałam
-
- WSR Guru
Niniejszym pragnę moją nagrodę, w postaci serii buziaków od przystojnego Kinfolka, przekazać na jakieś słuszne cele, na przykład dla nie dopieszczonej kobiety... Przyjmuję zgłoszenia do wieczora Zgłoszenia te przejdą weryfikację, nagrode dostanie najbardziej potrzebującaKinfolk pisze: Ależ doskonale Cię rozumiem... Ale to welka sztuka czerpać przyjemność z dawania innym a nie brania... to kiedy odbiór nagrody?