Zatem nie zakladasz w tym momencie koszulek z np. rzeczona sfastyka ktora moze wzbudzac zle emocje u niektorych lub tez zle wspomnienia zwlaszcza u osob starszych ktorzy stracili zdrowie lub bliskich by wyplenic pewna ideeLukasszczepan pisze:Ja staram sie unikać rzeczy co wzbudzą złe emocje :0
Che vs. Hitler
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

Fuck NAZI i KOMUNIST
Chodzi mi o mode na sierp i młot na CCCP.. ludzie nie wiedzą co noszą.. chodzi mi o ich bezmyślność..
A.H i J.S wymordowali miliony i tak dalej Więc z CCCP można chodzić? A jak by ktoś założył z swastyką?
Jaka jest różnica w odbiorze? Ja nie widze czy ruskie czy niemcy..JEDNO GÓWNO..
A.H i J.S wymordowali miliony i tak dalej Więc z CCCP można chodzić? A jak by ktoś założył z swastyką?
Jaka jest różnica w odbiorze? Ja nie widze czy ruskie czy niemcy..JEDNO GÓWNO..
-
seize
- Loża WSR

Re: Fuck NAZI i KOMUNIST
No wlasnie jak zalozy cos co 'rozumie' to juz jest inna kwestia - ale jak nosi tyko dlatego ze jest to modne lub bo fajnie wyglada to juz roznie to swiadczy o czlowieku. Jezeli chodzi o mode zwiazana z CCCP to juz wczesniej sie o tym rozpisalem w pewien sposob.Lukasszczepan pisze:.. ludzie nie wiedzą co noszą.. chodzi mi o ich bezmyślność..
-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

-
seize
- Loża WSR

Bo u nasz ludzie maja Marszalka do dzis w domach na scianach itd. - a skoro ludzie np. wychowywali sie z tym na oczach to logiczne tez ze nijak 'buntowac' sie noszac cos co sie widzialo w domu lub tez bylo chwalone itd. Umieszczenie Jegopodobiznyna koszulce raczej budzilo by skojarzenia odbiorcow dosc malo szokujace, kontrastowe itd. Thats I think.
-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

-
willy
- Czasami coś napisze

Ta dyskusja toczy sie w jakas dziwna strone i nic z niej nie wynika. Zrozum tylko, ze skoro nie polykam idei jako haczyka, to dla mnie kazdy, kto zabije czlowieka jest zbrodniarzem... I jakos ten fakt nie przeszkadza mi w zalozeniu koszulki z podobizna ludobojcy. To taki perweryjny kaprys. Jesli kogos obrazam w ten sposob to przepraszam.