Żeby wszyscy pozytywnie zakończyli ten rok! Nie namawiaj ich Hav na wyjścia bo potem muszę ścigać tych co zamiast się uczyć na trawkę chodzą.
Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

No nie wiem ja to juz mowilem ze chce isc na Carmine Burane (muzyka i swiatlo) pod PKiN. Poza tym calkiem mozliwe ze w sam weekend jak nie pojade na dzialke to bede sie pewnie uczyl i przygotowywal z dziewczynami do socjologii i psychologii. Happy ma racje sesja to nie zarty nawet u nas. Moze lepiej cos pozniej zadzialac jak cisnienie troche spadnie 
A co do spotkania to przypominam ze jutro tez jest okazja b. ciekawa impreza w szkole od 11.00. Moze warto wpasc spotkac sie i przy okazji posluchac
A co do spotkania to przypominam ze jutro tez jest okazja b. ciekawa impreza w szkole od 11.00. Moze warto wpasc spotkac sie i przy okazji posluchac
-
sinar
- Loża WSR

Strefa Kultury to swoista mieszanka stylów i muzyków, wywodzących się z różnych środowisk artystycznych. Festiwal zainauguruje słynne arcydzieło Carla Orffa "Carmina Burana" w reżyserii Bolesława Pawicy. To wyjątkowy koncert, a także wielkie widowisko wizualne, z udziałem Polskiej Orkiestry Radiowej, Chóru Filharmonii Narodowej i znakomitych solistów. Dyrygować będzie wybitny dyrygent Jerzy Maksymiuk. Przed Pałacem Kultury i Nauki, gdzie zaplanowano miejsce koncertu, zamontowane zostaną olbrzymie ekrany i lasery, które wzbogacą projekcję cenionego scenografa Giorgosa Stylianou Matsisa.
(Zrodlo: Stoleczna Estrada)
Przy okazji chcialbym pogratulowac organizatorom Strefy Kultury. Dotrzec do informacji i szczegolowego terminarza w necie to prawdziwe wyzwanie. No chyba ze ktos jezdzi metrem
Z tego co zauwazylem Carmina ma byc w piatek kolo 20 czy 21
(Zrodlo: Stoleczna Estrada)
Przy okazji chcialbym pogratulowac organizatorom Strefy Kultury. Dotrzec do informacji i szczegolowego terminarza w necie to prawdziwe wyzwanie. No chyba ze ktos jezdzi metrem
-
seize
- Loża WSR

Ja tam bym nie przesadzal : http://www.strefakultury.pl/sinar pisze:Przy okazji chcialbym pogratulowac organizatorom Strefy Kultury. Dotrzec do informacji i szczegolowego terminarza w necie to prawdziwe wyzwanie.
Po przeczytaniu Twojego tekstu postanowilem sprawdzic czy faktycznie - i chcac pojsc troche jakby na okolo to po ok. 45s mialem juz ten adres zrodlowy - najpierw zachaczylem o strone UM Warszawy ktora to jaka pierwsza pojawila sie w wynikach wyszukiania w sieci
-
sinar
- Loża WSR

Hmm wydaje mi sie ze jeszcze wczoraj czy przedwczoraj ten adres nie dzialal. Ok zwracam honor organizatorom. Ogolnie mysle ze pomysl jest swietny. Znow bedzie sie cos dzialo bedzie gdzie pojsc. Apropos pojscia czy ktos z Was tez sie wybiera. Wiecie w sumie moze byc to wspanialy final spotkania na Polach 
-
seize
- Loża WSR

-
Neema
- Zadomowił(a) się

-
Havoc
- Loża WSR

Szkoda ze przysnic nie oznacza czegos bardziej materialnego, no ale takie jest juz senne zycie
Zawsze jednak pozostaje czlowiekowi nadzieja i marzenia. tylko te pozwalaja jakos jeszcze lapac ten sens zycia, jakie jest nam dane przezywac. Hmm widze ze prowokacja odniosla skutek przynajmniej ta jedna... Jednak inkantacja miala jakies wady bo to tak jak poczatkujace medim cos sie udalo cos sie ukazalo ale na ulamek sekundy, rozblysk neutrina, jak zaplon w HMTD (hexamethylenetriperoxidediamine). Do pelnego sukcesu jednak dluga kreta droga