Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
yarlan
- Zawsze coś napisze

-
zyrafa
- Ekspert

ja w sobote ide na tattooshow 2005
(przednia idea - targo tatuażu, polskie i zagraniczne studia)
www.tattooshow.org
w programie między innymi :
sobota 4 czerwca (godz. 11-23)
konkursy tatuażu, pokaz trialu rowerowego, body paiting, pokaz aikido, samby, go-go, koncert ORBITA WIRU, B.E.T.H
o niedzieli sami sobie poczytajnie, bo ja i tak nie ide :] - bede tam tylko cały sobotni dzionek.
adres:
ul. Dereniowa 13
02-776 Warszawa
(przednia idea - targo tatuażu, polskie i zagraniczne studia)
www.tattooshow.org
w programie między innymi :
sobota 4 czerwca (godz. 11-23)
konkursy tatuażu, pokaz trialu rowerowego, body paiting, pokaz aikido, samby, go-go, koncert ORBITA WIRU, B.E.T.H
o niedzieli sami sobie poczytajnie, bo ja i tak nie ide :] - bede tam tylko cały sobotni dzionek.
adres:
ul. Dereniowa 13
02-776 Warszawa
-
sinar
- Loża WSR

No chcialbym tu siac fermentu
ale nie w glowie mi dzis imprezowanie. Wstalem o 4.45 zeby w ogole cos zrobic i nie wykluczone ze cala nadchodzaca noc zarwe. I to nie z powodu imprezowania. Slyszalem cos o poniedzialku i Fermencie i to mi zdecydownie bardziej odpowiada. Mamy z Visenna troche do zrobienia na przyszly czwartek do Maciaga i chodzi o to zeby cos wymozdzyc. Nie wiem czy konieczne jest dzis spotkanie. Zreszta wolalbym to na spokojnie omowic przy jakims kompie najlepiej. Niestety prawda jest taka ze z konsultacji na imprezach czy w pubach nic nie wychodzi. A jak wychodzi to trwa to 4h zamiast pol godziny. A dla mnie dzis wazna jest kazda minuta. No chyba ze zrobicie za mnie wypracowanie dla Kwietnia, teczke na warsztaty rysunkowe, projekt pomysl do prowokacji w reklamie, nei wspominajac o pracach dla Pawla Dumy i Wiktora. No i nie mowiac juz o kilku rzeczach ktore konkretnych terminow moze nie maja ale nie mozna je odwlekac w nieskonczonosc. Takze jezeli o mnie chodzi wolalbym odlozyc wszelkie wyjscia co najmniej do poniedzialku niekoniecznie tego
Bo tak na marginesie koniec tygodnia to jeszcze do polowy lipca minimum jest dla mnie (hehe w przeciwienstwie do reszty ekipy) prawdziwy partykiller
Z gory
dziekuje za Wasze zrozumienie dla mojego polozenia 
Łubu dubu łubu dubu
pozdrowienia dla Narcyz Klubu
To pisalem ja Sinar
Łubu dubu łubu dubu
pozdrowienia dla Narcyz Klubu
To pisalem ja Sinar
-
Ato
- Zawsze coś napisze

-
zyrafa
- Ekspert

a ja staram sie na bierzaco zaliczac i nie ma bata, zebym nie poszla na tattooshow chociaz w sobote. W nhiedziele nie ide wlasnie dlatego, ze musze skonczyc prace na pon dla Slawka i Piwockiego. Jak się doucze to poprawię sie z Psychofizjologi widzenia i Etyki Reklamy. Narazie z obu zajęć mam po 3 z egzaminu, a fajno by było cosik w górę podnieść :]
-
Ato
- Zawsze coś napisze

-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

-
sinar
- Loża WSR

łoczywiscie. Cala nocke dzis imprezuje... z weglem i olowkiem w reku i w sluchawkach na uszachAto pisze:hehe, a juz myslalem po poscie havoka ze sinar juz dawno do sesji gotowy i idzie imprezowac,,
Zyrka to chyba jutro do szkoly wpadniesz jak bedziesz za miedza. W koncu moze Keso znaczy sie Vasqueza zobaczysz
-
zyrafa
- Ekspert

,