Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
majaga
- Zadomowił(a) się

-
seize
- Loża WSR

Może dlatego, że nie widać by obecnie forum sprzyjało tendencją do uzewnętrzniania się takiego, może dlatego że to już (niby) nie te czasy, może za bardzo się ekscytujesz tym wszystkim i płoszysz ludzi, może zaraz wspominasz o potomkach a jednocześnie o braku higieny, może dlatego że czasem robi się duszo szumu i w efekcie całość się płoszy.... kurcze jak tak myślę to doprawdy nie wiem sam czemuHappy pisze:(...) ale czemu tak znacząco odbiegliśmy od głównego tematu, czyli law storów w wueser?![]()
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Myślabły kto, że oni tak bardzo się przejmują tym co ja tak gadam i gadam...
I że na pewno się stosują do tego mojego gadania. A zwłaszcza co do tej higienicznej części...
A potomki są fajne, muszę sobie zapewnić klientelę na przyszłe lata...
Oj tam od razu płoszę, to co niby do szkoły reklamy tacy nagle płochliwi przychodzą? 8O
To może niech się zastanowią czy dobry kierunek wybrali skoro tacy zawstydzający się są. Ludzie reklamy, telewizji i mediów wszelakich winni przez życie iść przebojem i głośno mówić to co myślą i chcieć żeby o nich mówiono jak najwięcej.
(a zwłaszcza tak dobrze jak u nas mówimy o wszystkich).

No ja też faktycznie doprawdy nie wiem czemu...seize pisze:kurcze jak tak myślę to doprawdy nie wiem sam czemu
-
seize
- Loża WSR

Heh no wiesz swój staż swatki, tam już masz niemały ale jakoś z efektami cinko Pani, cinko...

] zapewnij sobie potomka - bo tak ostatnio coś o tym dużo mówisz [czyżby to jakieś ukryte pragnienia?
]
Ps: a co do higieny to ja nie wiem, bo jako świnka lubię czasem być troszkę niehigieniczny
Ps II: .. o masz znowu powiedziałem, że czegoś nie wiem... kurcze

A może po prostu zamiast zapewniać sobie klientele [swoją drogą fajnie życzysz innymHappy pisze:(...) A potomki są fajne, muszę sobie zapewnić klientelę na przyszłe lata...(...)
Ps: a co do higieny to ja nie wiem, bo jako świnka lubię czasem być troszkę niehigieniczny
Ps II: .. o masz znowu powiedziałem, że czegoś nie wiem... kurcze
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Kurcze bo cały pic polega na tym, że ja tak naprawdę nie swatam tylko udaję, że to robię, stwarzam tak zwane złudzenia...
Jakbym się naprawdę wzięła za tę robotę to może i były by efekty!
Ale ja to tak zostawiam bieg wydarzeń samemu sobie...
Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze liczyć trzeba...
A potomek może będzie jak przyjdzie jego czas. 
-
seize
- Loża WSR

Nom ale osoba która do tego zachęca powinna chyba mieć sama coś na rzeczy w tym temacie, nieprawdaż? Bo w innej sytuacji dla mnie sensowność i wiarygodność takich rad jest tyle samo warta co - za przeproszeniem - księdza w sprawach dotyczących uatrakcyjniania życia seksualnego....Natalunia pisze:oj Size, daj spokój. CZasami niektórych trzeba uświadomić o konieczności posiadania potomka
A nic wielkiego =>Happy pisze:Czeeeeść. Co tam u Was słychać?![]()
![]()

-
engram
- Początkujący(a)

No właśnie, Luudzieee! Ogarniiiijcie sięęęęę!nitka pisze:Happy, Twój temat spadł prawie na sam dół strony więc postanowiłam go ratować![]()
Napiszę, że nie wiem nic o żadnych związkach w tej szkole
Kiedyś będziecie sławni no i o czym będzie miał pisać taki Fakt i Superak?!?
Linda już za stary na takie tabloidy, a i ten topic też jakoś usycha; idzie wiosna - potrzeba świeżej krwi!!!