No to że jestem osobnikiem z czasów "przedhistorycznych" to faktHappy pisze:Rozmiarku, ale ja się pytam te młodsze roczniki niż przedwojenny co tam u nich w temacie słychać... Co u Ciebie to wiem. Co jak co, ale Ty w WSR odnalazłeś swoją wielką miłość... Dajmy szansę innym.![]()
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
seize
- Loża WSR

Zrealizowałem? O masz toż to brzmi jak jakiś krótkoterminowy plan do wykonania... brrr 8OHappy pisze:(...) Tylko Ty po prostu już zrealizowałeś swój law więc nie wiem co tu dalej pisać!(...)
Law Happciu to coś co realizuje się każdego dnia i pełna realizacja nie następuje tak naprawdę, bo kolejny dzień, miesiąc, lata to pole do jego realizacji i bezustannego wprowadzania w życie i kroczenia coraz dalej na polu swojego wielkiego lawa
BTW: Buziaczki dla Rhobaczka :* hyhy
-
TRphoto
- Nowy(a)
Hehe Dzis w sumie sie nie zle usmiałem...
Obok mnie na Promocji usiadła dziwczyna... wydawała mi się znajoma.. ale nie mogłem skojazyć... i tak rozkminiałem przez pół zajęć.. i po chwili mówie kurde to chyba nikt znajomy .. ale na przełamanie lodów.. zagadam że strasznie podobna do mojej znajomej... wychodzimy na przerwie .. a ona do mnie Siema Duxik! Ło a co ty tu robisz? hehehe
(Ps. mężatka) hehe
Swiat jest mały.. jak się znów okazuje!
Idąc tym tropem.. powiem że szkoła jest mała... wiec szanse na to że zaiskrzy między ludzmi.. są dosyć duże!
Obok mnie na Promocji usiadła dziwczyna... wydawała mi się znajoma.. ale nie mogłem skojazyć... i tak rozkminiałem przez pół zajęć.. i po chwili mówie kurde to chyba nikt znajomy .. ale na przełamanie lodów.. zagadam że strasznie podobna do mojej znajomej... wychodzimy na przerwie .. a ona do mnie Siema Duxik! Ło a co ty tu robisz? hehehe
(Ps. mężatka) hehe
Swiat jest mały.. jak się znów okazuje!
Idąc tym tropem.. powiem że szkoła jest mała... wiec szanse na to że zaiskrzy między ludzmi.. są dosyć duże!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
myimmortal
- Bywalec

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Duxik mów mi na tentychmiast gdzie i z kim Ci zaiskrzyło!
Nie powiedzieli ci jeszcze że trzeba u mnie zawsze zdawać raporty i rozmawiać o swoich uczuciach na kozetce psychologa?
Jak ci nie powiedzieli to jeszcze Cię uświadomią zobaczysz! Hapci mówi się o wszystkim a nawet jak sie nie mówi to ona i tak się dowie!
I jaka wasza szkoła? 8O Chyba Twoja już też nieprawdaż?
Identyfikuj się już Duxiku...

I jaka wasza szkoła? 8O Chyba Twoja już też nieprawdaż?
-
Magdusia
- Loża WSR

bo wiesz, plany Happy ogólnie to są takie, żeby cos sie działo non stop, jakieś rewolucje i plany i przeskoki i odmiany i wogóle... a tu stale wiec nudno u Nas, Dhrapaczu, z punktu widzenia Domi... tylko co tam ona wieseize pisze:Zrealizowałem? O masz toż to brzmi jak jakiś krótkoterminowy plan do wykonania... brrr 8O [/size]Happy pisze:(...) Tylko Ty po prostu już zrealizowałeś swój law więc nie wiem co tu dalej pisać!(...)