Ostatnia książka
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
ja polecam :"Barctwo Róży": davida morrell'a
jak i całą trylogię :"Bractwo Kamienia":"Bractwo Nocy i Mgły":
Ogólnie Morrell pisze książki w sposób bardzo ciekawy i umiejętnie wciąga czytelnika. Trzeba jednak być przygotowanym na charakter jego twórczości. W trylogii bractwa opisuje on działania Szpiegowskie na terenie całego świata opisuje to czym były Azyle... no nie ważne, zachęcam do lektury.
jak i całą trylogię :"Bractwo Kamienia":"Bractwo Nocy i Mgły":
Ogólnie Morrell pisze książki w sposób bardzo ciekawy i umiejętnie wciąga czytelnika. Trzeba jednak być przygotowanym na charakter jego twórczości. W trylogii bractwa opisuje on działania Szpiegowskie na terenie całego świata opisuje to czym były Azyle... no nie ważne, zachęcam do lektury.
-
- Ekspert
pierwsza pozycja jest do wytrzymania. JA ostatnio przeczytałem bardzo ciekawą Książkę. Paimętam niestety tylko tytuł: "Powtórka"
Pierwszy roździał ukazuje nam mężczyzne po 40, który umiera na zawał i budzi się nagle ponownie w swoim życiu...
Książka bardzo dziwna ale przyjemna w czytaniu. Polecam na zimowe wieczory i na drogę do szkoły komunikacją miejską.
Pierwszy roździał ukazuje nam mężczyzne po 40, który umiera na zawał i budzi się nagle ponownie w swoim życiu...
Książka bardzo dziwna ale przyjemna w czytaniu. Polecam na zimowe wieczory i na drogę do szkoły komunikacją miejską.
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
a ja właśnie skończyłam czytać trylogię Marzyciele Davida i Leigh Eddings(to dla tych, którzy lubią Tolkiena i fantasy) jednak tego dzieła zdecydowanie nie polecam.
ale jeżeli ktoś lubi tego typu książki napewno spodobają mu się poprzednie książki tego autora (David Eddings) cylke Belgariada i Malloreon oraz trylogie Elenium i Tamuli. Te z kolei zdecydowanie polecam.
ale jeżeli ktoś lubi tego typu książki napewno spodobają mu się poprzednie książki tego autora (David Eddings) cylke Belgariada i Malloreon oraz trylogie Elenium i Tamuli. Te z kolei zdecydowanie polecam.
-
- WSR Guru
Jak dla mnie... takie sobie... wpadł mi fragment do ręki w pociągu relacji Sosnowiec - Warszawa i po tymże fragmencie zdecydowanie stwierdzam że początek nie zachęcił mnie do czytania a już w szczególności scena gwałtu świeżo poślubionej żony przez Pana na włościach...kiti pisze: zaczęłam "Katedra w Barcelonie" Ildefonso Falcones
jak przeczytam to dam znać