Good morning, good morning... and good night
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
A moglibyscie bardziej skoordynowac akcje albo rozlozyc ja na kilka dni. Magdusia w Jockerze, Happy w Regeneracji, Mieze w Merlinie, inni znajomi w Subsoundzie. Nie wspominajac juz o tych co zapraszaja do siebie do domu. I wszyscy naraz w tym samym czasie. To chyba sobie sam siende w domu wypije biiru i mecz obejrze a pozniej moze zagram w pokerka. Co by nikogo nie skrzywdzic. I nie musiec wybierac czy bardziej kocham tatusia mamusie ciocie czy babcie
-
- Loża WSR
Na razie nic nie mam.
Mam za to pewne przemyslenia. Co do aktualnych wyjsc. Ja wiem ze czasem nie ma czasu czy komus cos nie pasuje. I trudno sie zebrac. A teraz jest taka okazja. Ale warto tez przemyslec czy w takim czasie gdzie mamy zalobe w kraju wypada az tak rozrywkowo spedzac czas. Nie wiem. Nie mowie z gory ze nie. Ani nie mam zamiaru tego oceniac. Ale trzeba tez o tym pomyslec. A przynajmniej pomyslec jak ten wspolny czas spedzic zeby to na pewno nie przypominalo jakiegos tanca na trumnie. W czasach gdy nie obchodzi sie juz prawie zalob czy postow czasem chyba trzeba sie troche zastanowic nad zyciem.
Sorry za taki post ale cos mnie tak kurde wlasnie trafilo
Mam za to pewne przemyslenia. Co do aktualnych wyjsc. Ja wiem ze czasem nie ma czasu czy komus cos nie pasuje. I trudno sie zebrac. A teraz jest taka okazja. Ale warto tez przemyslec czy w takim czasie gdzie mamy zalobe w kraju wypada az tak rozrywkowo spedzac czas. Nie wiem. Nie mowie z gory ze nie. Ani nie mam zamiaru tego oceniac. Ale trzeba tez o tym pomyslec. A przynajmniej pomyslec jak ten wspolny czas spedzic zeby to na pewno nie przypominalo jakiegos tanca na trumnie. W czasach gdy nie obchodzi sie juz prawie zalob czy postow czasem chyba trzeba sie troche zastanowic nad zyciem.
Sorry za taki post ale cos mnie tak kurde wlasnie trafilo
-
- Loża WSR