Komu sie nie podoba?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
rozi
- Początkujący(a)

dygrasja byłą słuszna bo na tematHappy pisze:Ale rozi wtrąciła dygresję!No tak Kali zdązyłam jakieś trzy dni mnie intrygował! To prawie rekord! Teraz musze jakiegoś innego "obiekta" do rozszyfrowania wypatrzeć!
![]()
ale szukaj nowej ofiary do rozszyfrowania może jeszcze taka się trafi. podejżewam jednak że taka ofiara trafi ci się w październiku.
-
drwal
- Początkujący(a)

wspolna impreza? hmmm w takiej sytuacji, bedac przyparty do muru nie mam innego wyjscia - musze sie poddacHappy pisze:Kali, ale nie jesteś BB!Nie jesteś Bridget Bardot!
I nie masz takich ładnych inicjałów!
Drwalu czy to TY?? Ale mów prawdę! Czy odbierałeś ostatnio fakturę u nas??
Nic Ci nie grozi, najwyżej pójście z nami na imprezę jak jesteś taki czadowy ktoś!
hahahaHappy pisze: No tak Kali zdązyłam jakieś trzy dni mnie intrygował! To prawie rekord!
To istny zaszczyt slyszec tak pochlebne slowa z tak dostojnych ust
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Też się cieszę!
Drwalu to śledź bacznie temat, który załozyła gucia na ogólnym "to gdzie na imprezę" czy coś w tym stylu i spotykamy sie tam!
tylko weź ino siekierkę! Bo drwal bez piły mechanicznej to wybrakowany drwal! No dobra intrygujesz mnie jeszcze trochę, ale już mniej!
Wrócę po zwolnieniu to się na Ciebie zaczaję! 
Ee tam dostojne... to brzmi tak staroświecko!
Ee tam dostojne... to brzmi tak staroświecko!
-
drwal
- Początkujący(a)

8O a czy to bedzie bardzo bolalo??Happy pisze:Wrócę po zwolnieniu to się na Ciebie zaczaję!
tak, byl - zawsze jestHappy pisze:No i jak tam drwal jest dziś w szkole?? Jak sie miewa?? Czy nie jest szykanowany??![]()
Niech sie zgłosi jak będą go terroryzowac psychicznie!
To pomożemy.....
bylo spokojnie. zreszta kto by teraz myslal o jakis szykanowaniach czy drwalach. wszyscy martwia sie o Pania sekretarke, tesknia bardzo
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Oj Drwalu, Drwalu coraz bardziej Cię lubię!
I tak się cieszę, że jesteś tym, który był moim pierwszym typem!
Ma się tę kobiecą intuicję i instynkt psychologa....
Ja też tęsknię za moimi uczniakami!
Nudne te chorowanie takie. Niech się nie martwią aż tak, złego licho nie bierze!
Do zobaczenia wkrótce....
Ale masz avatara Drwalu, a niech Cię.... 8O
Ale masz avatara Drwalu, a niech Cię.... 8O
Ostatnio zmieniony 26 wrz (pn) 2005, 23:39:04 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Czyli mam przez to rozumieć, że trafiłam w sedno sprawy??drwal pisze:wspolna impreza? hmmm w takiej sytuacji, bedac przyparty do muru nie mam innego wyjscia - musze sie poddacHappy pisze:Kali, ale nie jesteś BB!Nie jesteś Bridget Bardot!
I nie masz takich ładnych inicjałów!
Drwalu czy to TY?? Ale mów prawdę! Czy odbierałeś ostatnio fakturę u nas??
![]()
![]()
-
drwal
- Początkujący(a)

ja... ja.... ja drogą Panię sekretarke tez!Happy pisze:Oj Drwalu, Drwalu coraz bardziej Cię lubię!![]()
hmm interesujace.Happy pisze:I tak się cieszę, że jesteś tym, który był moim pierwszym typem!![]()
a ta radosc to wynika z tego, ze pierwszy strzal byl trafny czy jeszcze z jakis innych powodow?
Happy pisze:Ale masz avatara Drwalu, a niech Cię.... 8O
ahh... kiedys sie mialo ten urok i wdziekKali pisze:hehe cóż to za niewiasta na zdjtoż to drwal
-
Happy
- Wyrocznia WSR