Ale przeca ja Cię w tym tygodniu widziałam, na własne, żywe oczy...kczmrk pisze:Mariusz jestem, dzienna grafika od września. Pierwszej litery nazwiska się chyba domyślisz. I mówie z miejsca że osiedlowy fotograf pogwałcił mój wizerunek na zdjęciu co tam jest załączone ;]
CASTING na faceta dla moich dwóch ulubienic:)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

-
seize
- Loża WSR

Owszem totalnie jakichkolwiek "wymagań" to nawet "ślepi" nie są pozbawieni.kczmrk pisze:Widzisz Seize, ślepi mają przesrane, wymagania muszą być i jak mi się wydaje świadczą o poziomie drugiej strony (...)
A jak już ma być lans to ... tym bardziej się nie nadaje bo ja mam doświadczenie w forumowym szarganiu i wykrzywianiu własnego wizerunku - w lukrowaniu niestety [lub "stety"] nie.
Ja tam jestem po prostu zwolennikiem nazywania rzeczy po imieniu - czyli oddzielania Miłości od tego co prędzej można nazwać przywiązaniem, wygodą czy też darzeniem jakimiś uczuciami. No ale już nie raz się o tym rozpisywałem a tu nie temat o tym
-
Magdalena
- Ekspert

ale Rozmiarku tu chodzi o to zeby placzyc wygode z miloscia...bo wiesz a noz sie uda
dla mnie by wystarczylo zeby gral na pianinie (tzn to nie jest moj jedyny wymog, ale nie jest tez tak naprawde czyms co musi zostac spelnione bo wbrew pozorom gosc moze w ogole nie miec sluchu dfo nutek...)
jakiez to wszystko skomplikowane...czy ktos zrozumial co napuisalam bo ja nie bardzo
8O 
jakiez to wszystko skomplikowane...czy ktos zrozumial co napuisalam bo ja nie bardzo
-
Magdalena
- Ekspert

nie nie nie...przeciez jezeli ci sie uda polaczyc jedno z drugim to newygody nie maja wiekszego znaczenia bo mimo wszystko jest to milosc (niewazne w jaki sposob osiagnieta)...seize pisze:No i co wtedy gdy w takim 2w1 po drodze pojawi sie pare "niewygód" ?Magdalena pisze:...tu chodzi o to zeby placzyc wygode z miloscia...
I co w takim dwupaku wiedzie wtedy prym ?
![]()
a ten tego no, bo odchodzimy od tematu - Happy kim sa te wspaniale (nowe) dziewczyny, ktore poszukuja facetow (niemalze idealnych dla mnie) z twoja pomoca, co jest niedopuszczalna bo jestes moja mama...i jak to "starsze"? to ktos z bylego drugiego roku?
uff
-
super cieĂą
- Zadomowił(a) się

-
Magdalena
- Ekspert