hehe czyzby dziewczynom zalezalo nie tylko na wygladzie a sprycie i inteligencjimoncia_wip pisze: A o tym, ze nie kierujemy się jedynie wyglądem...świadczy chociażby kandydatura HAVOCAżarcik
Zrobmy miss szkoly WSR!!...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

Re: proszę proszę, mamy papugi
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
andy
- Ekspert

marketing semantyczny
Bardzo podoba mi sie pomysł zrobienia miss. Dobry pomysł, nie ma sensu wybierać. Nobody's perfect, nawet kobiety 
Jedna ma urzekający uśmiech, inna oszałamiająca sylwetkę, jeszcze inna wprawia w zdumienie błyskotliwością i inteligencję. Itp.
Innymi słowy rozumiem, że nasz niezrównany w kreatywności językowej swej niezrównanej polsczyźnie;-) Kesonex zamierza zrobić miss z tego co, każda z Słuchawek WSR ma najcenniejszego? Łokrutniem ciekaw rezultatów robienia miss. Zwłaszcza zręcznie wypichconego wizerunku / ikony miss.
Jedna ma urzekający uśmiech, inna oszałamiająca sylwetkę, jeszcze inna wprawia w zdumienie błyskotliwością i inteligencję. Itp.
Innymi słowy rozumiem, że nasz niezrównany w kreatywności językowej swej niezrównanej polsczyźnie;-) Kesonex zamierza zrobić miss z tego co, każda z Słuchawek WSR ma najcenniejszego? Łokrutniem ciekaw rezultatów robienia miss. Zwłaszcza zręcznie wypichconego wizerunku / ikony miss.
-
seize
- Loża WSR

BuahahahaaHappy pisze: im głośniej krzyczę tym bardziej się lękam) a w niektórych przypadkach złość za to, że się nie jest nominowanym. Dziękuję za Uwagę!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Kesonex
- WSR Guru

-
Happy
- Wyrocznia WSR

A tu co taka cisza?
Panowie poddaliście się tak łatwo??? A ja myślałam, że się tak łatwo nie dacie! Jeden dzień w temacie pisali i sobie poszli do domu! A może dziewczynom będzie przykro! Moje wybory idą jak burza, mam już kilku faworytów (zresztą zgodnych z moimi przewidywaniami...).
No to co Panowie walkowerem...??

No to co Panowie walkowerem...??
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR