Życzenia Wielkanocne

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
seize
Loża WSR
Loża WSR

Życzenia Wielkanocne

Post autor: seize » 26 mar (sob) 2005, 11:25:08

Niniejszym chcialbym złożyć życzenia Wesołych Świat wszystkim uczestnkom forum, kadrze oraz wszelkim ludziom którym dane to bedzie czytac [zatem czytelniku są one właśnie dla Ciebie] :)

Jednym słowem skaczacych zajaczkow, zolciotkich kurczackow, kolorowych pisanek oraz całej reszty światecznej maści wesołości :)

Osoba wierzącym życze udanych świat w kontekscie religijnym [jeśli w ich wierze obchodzi się ów swieta nieco później niechaj przyjmą te życzenia na zaś]; tym wierzącym mniej oraz ateistom ktorzy kultywuja tradycje od strony kulturowej mile spedzonego czasu w gronie najblizszych; tym dla ktorych to tylko czas wolniejszy od szkoly/pracy czy też innych zajęć życze miłego odpoczynku

Zatem raz jeszcze Wesołych Świąt Wielkiej Nocy

SeIZe
NarcyzClub

kitka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: kitka » 26 mar (sob) 2005, 17:39:52

Dziekuje :D

I przylaczam do zyczen,
zdrowia, usmiechu na twarzy i spelnienia marzen dla wszystkich!

KasiaK
Nowy(a)

Post autor: KasiaK » 27 mar (ndz) 2005, 13:04:15

Ja równiez dolaczami sie do zyczen:
Niech to Wielkanocne zycznie pelne nadziei i milosci przyniesie Waszym sercom zadowolenie dzisiaj i w przyszlosci Wesolych Swiat Wielkiej Nocy a takze mokrego dyngusa zyczy calej Kadrze pedagogicznej i kadrze ucznioskiej
Kasiak :roll:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Re: Życzenia Wielkanocne

Post autor: seize » 03 kwie (sob) 2010, 15:26:15

Tradycyjnie* niniejszym składam życzenia wszystkim uczestnikom forum, słuchaczom WSR i studentom WSTH oraz kadrze obydwu tych instytucji.

Osobom wierzącym życzę udanych świat w kontekście religijnym [w tym roku równocześnie katolikom jak i prawosławnym]; tym wierzącym mniej oraz ateistom którzy kultywują tradycje od strony kulturowej mile spędzonego czasu w gronie najbliższych; tym dla których to tylko czas wolniejszy od szkoły/pracy czy też innych zajęć życzę miłego odpoczynku

Zatem raz jeszcze Wesołych Świąt Wielkiej Nocy

SeIZe

* Tradycyjnie bo stosując formułę którą kiedyś popełniłem i z którą jestem związanym (Z drobną korektą z uwagi na fakt nałożenia się terminu Świąt).

Samson
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Samson » 04 kwie (ndz) 2010, 17:59:04

Ja również dołączam się do zyczeń...

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Życzeń ciąg dalszy

Post autor: s_wojtkowski » 04 kwie (ndz) 2010, 22:11:46

Z miłą chęcią przyłączam się do tej sympatycznej tradycji. Życzę wszystkim w tych szczególnych dniach modlitwy (wierzący) czy refleksji (niewierzący), przeżycia poczucia sensu bycia na tej małej gałce (zwanej dumnie Ziemią), w tym właśnie czasie, wśród tych właśnie (a nie innych) najbliższych, bliskich i nawet nieco "dalszych" osób. I niech z tego poczucia bycia potrzebnym, chcianym i akceptowanym takim jakim jestem - popłynie prawdziwa, czyli trwała (nie chwilowa), radość!

Obrazek

nitka
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: nitka » 06 kwie (pt) 2012, 16:36:17

Życzę Wam, aby nadchodzące Święta Wielkanocne wniosły do Waszych serc wiosenną radość i świeżość, pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję.
I uważajcie na grasującego Dyngusa! :D

ODPOWIEDZ