Życzenia Wielkanocne
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Życzenia Wielkanocne
Niniejszym chcialbym złożyć życzenia Wesołych Świat wszystkim uczestnkom forum, kadrze oraz wszelkim ludziom którym dane to bedzie czytac [zatem czytelniku są one właśnie dla Ciebie]
Jednym słowem skaczacych zajaczkow, zolciotkich kurczackow, kolorowych pisanek oraz całej reszty światecznej maści wesołości
Osoba wierzącym życze udanych świat w kontekscie religijnym [jeśli w ich wierze obchodzi się ów swieta nieco później niechaj przyjmą te życzenia na zaś]; tym wierzącym mniej oraz ateistom ktorzy kultywuja tradycje od strony kulturowej mile spedzonego czasu w gronie najblizszych; tym dla ktorych to tylko czas wolniejszy od szkoly/pracy czy też innych zajęć życze miłego odpoczynku
Zatem raz jeszcze Wesołych Świąt Wielkiej Nocy
SeIZe
NarcyzClub
Jednym słowem skaczacych zajaczkow, zolciotkich kurczackow, kolorowych pisanek oraz całej reszty światecznej maści wesołości
Osoba wierzącym życze udanych świat w kontekscie religijnym [jeśli w ich wierze obchodzi się ów swieta nieco później niechaj przyjmą te życzenia na zaś]; tym wierzącym mniej oraz ateistom ktorzy kultywuja tradycje od strony kulturowej mile spedzonego czasu w gronie najblizszych; tym dla ktorych to tylko czas wolniejszy od szkoly/pracy czy też innych zajęć życze miłego odpoczynku
SeIZe
NarcyzClub
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Re: Życzenia Wielkanocne
Tradycyjnie* niniejszym składam życzenia wszystkim uczestnikom forum, słuchaczom WSR i studentom WSTH oraz kadrze obydwu tych instytucji.
Osobom wierzącym życzę udanych świat w kontekście religijnym [w tym roku równocześnie katolikom jak i prawosławnym]; tym wierzącym mniej oraz ateistom którzy kultywują tradycje od strony kulturowej mile spędzonego czasu w gronie najbliższych; tym dla których to tylko czas wolniejszy od szkoły/pracy czy też innych zajęć życzę miłego odpoczynku
SeIZe
* Tradycyjnie bo stosując formułę którą kiedyś popełniłem i z którą jestem związanym (Z drobną korektą z uwagi na fakt nałożenia się terminu Świąt).
Osobom wierzącym życzę udanych świat w kontekście religijnym [w tym roku równocześnie katolikom jak i prawosławnym]; tym wierzącym mniej oraz ateistom którzy kultywują tradycje od strony kulturowej mile spędzonego czasu w gronie najbliższych; tym dla których to tylko czas wolniejszy od szkoły/pracy czy też innych zajęć życzę miłego odpoczynku
SeIZe
* Tradycyjnie bo stosując formułę którą kiedyś popełniłem i z którą jestem związanym (Z drobną korektą z uwagi na fakt nałożenia się terminu Świąt).
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Życzeń ciąg dalszy
Z miłą chęcią przyłączam się do tej sympatycznej tradycji. Życzę wszystkim w tych szczególnych dniach modlitwy (wierzący) czy refleksji (niewierzący), przeżycia poczucia sensu bycia na tej małej gałce (zwanej dumnie Ziemią), w tym właśnie czasie, wśród tych właśnie (a nie innych) najbliższych, bliskich i nawet nieco "dalszych" osób. I niech z tego poczucia bycia potrzebnym, chcianym i akceptowanym takim jakim jestem - popłynie prawdziwa, czyli trwała (nie chwilowa), radość!