Z mojego avatara nietrudno się domyślić,dla którego bajkowego bohatera żywię większy sentyment
Wilk i Zając czy Krecik?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
GlamourGirl
- Nowy(a)
Wilk i Zając czy Krecik?
Ogłaszam małe głosowanie,która bajka naszego dzieciństwa była bardziej "stylowa i jazzy"gdy chodziło się jeszcze w lajkrach do przedszkola(brrr)z nieodzownym woreczkiem na kapciuszki pod pachą
Z mojego avatara nietrudno się domyślić,dla którego bajkowego bohatera żywię większy sentyment
Dobranocka Wilk iZając...męczyła mnie psychicznie,bo nigdy nie mogłam się doczekać kiedy zło zatriumfuje i Wilk złapie tego głupiego zajączka
Do dzisiaj mi ta trauma została,bo nie umiem bezstresowo podejść do ,jednej z fajniejszych zresztą bajek na kartoonie, czyli do Strusia Pędziwiatra.Dlaczego ten biedny kojot nie może nigdy dopaść tego fatalnego strusia?!
..no może mam trochę zbyt emocjonalny stosunek do sprawy
W każdym razie zawsze wolałam Krecika,bo widać w nim było wybitne przeszkolenie aktorskie-niby nic nie mówił przez całą bajkę,ale minami budował niebywałe napięcie u odbiorców(czyli dzieciaków w lajkrach,ale to zawsze coś) 
-
Ato
- Zawsze coś napisze