Jak integracja to na całego(tak sądze).
Imprezowe fotki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Ulala
- Początkujący(a)

Imprezowe fotki
Dlaczego podczas integracyjnej imprezy,ci co robili zdjęcia(z drugiero roku)nie uwiecznili pierwszoroczniaków???
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ulaalla! Co się tu dzieje? No wiesz ciężkie pytanie! Po prostu fotografowie byli bardzo nieśmiali i wstydzili sie robić zdjęcia takim ładnym, młodym, nieznanym sobie dziewczynom! Ale jakieś tam kotki są na zdjęciach! Xerówkę widziałam na kilku!
Nawet czasami wydawało mi się, że w dwóch egzemplarzach! I tak myślałam gdzie ona chodzi się przebierać, że ma dwa stroje i co chwilę jest w innym!

-
xerowka
- Zadomowił(a) się

-
Marqoni
- Czasami coś napisze

Re: Imprezowe fotki
jestem stasznym krótkowidzem i z ledwością dostrzegam cokolwiek dalej niż na 1,5 m.Ulala pisze:ci co robili zdjęcia(z drugiero roku)nie uwiecznili pierwszoroczniaków???
Pstrykałem to co się działo wokół mnie, to fakt.
Tylko, ludzie parę razy mieli do mnie proźby o fotkę i ja chętnie robiłem (o rany, zapomniałem mu wysłać...).
-
rozi
- Początkujący(a)

ja jestem pierwszego roku i zapewniam cię że oprucz mnie to kilka osób z pierwszeo widziało te fotki. zapewniam cię.Kali pisze:no fakt ja żadnego nie widziałemcoś w tym musi być a ktoś może widział kogoś z pierwszaków nie sądzę
ula na wielu zdięciach są widoczni ludzie z pierwszego roku. A tak wogule to i ty byłaś na kilku uwieczniona zapewniam cię.
-
Marqoni
- Czasami coś napisze