18 lutego stanie się to, na co wszyscy czekali!
Gorąco zapraszamy wszystkich: Wykładowców, Słuchaczy i Absolwentów WSR, SWiCH oraz Instytutu Dziennikarstwa
na wernisaż wystawy semestralnej Słuchaczy WSR połączony z ostatkowo - integracyjną IMPREZĄ!
Wstęp wolny. Zapraszamy wraz z osobą towarzyszącą.
Konieczne jest potwierdzenie przybycia drogą mailową na adres: a.kot@szkolareklamy.pl (prosimy podać imię i nazwisko, grupę oraz imię i nazwisko ewentualnej osoby towarzyszącej). Tylko wtedy znajdziecie się na liście Gości WSR, co jest warunkiem wejścia na imprezę. Potwierdzenia przybycia prosimy przesyłać do czwartku 16 lutego.
Termin: 18 lutego 2012
Miejsce: StarLight Cafe
(Al KEN 60 [metro Imielin, Warszawa)
Start: godzina 19:30 (koniec: 5:00)
Dla wszystkich imprezowiczów pierwsze piwo od WSR
Kolejne piwa w specjalnej cenie!
Od 21:00 przebieramy nóżkami na parkiecie
Ostatkowa impreza WSR 18/02/2012
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
WSRowe ostatki moim okiem
WSRowe ostatki moim okiem
Nie gościłem na imprezie zbyt długo, ale jednak na tyle, żeby przekonać się, że magia balowania w gronie WSRowiczów trwa (nieprzerwanie od początków istnienia szkoły). Było pięknie, nacieszyliśmy się sobą, spotkaliśmy - w niektórych wypadkach - po latach.
Wrzucam moje zdjęcia (równo 40 sztuk) dziś, bo jutro już Wielki Post (równo 40 dni).
Nie gościłem na imprezie zbyt długo, ale jednak na tyle, żeby przekonać się, że magia balowania w gronie WSRowiczów trwa (nieprzerwanie od początków istnienia szkoły). Było pięknie, nacieszyliśmy się sobą, spotkaliśmy - w niektórych wypadkach - po latach.
Wrzucam moje zdjęcia (równo 40 sztuk) dziś, bo jutro już Wielki Post (równo 40 dni).