WSR to dobry wybór ?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
isia
Nowy(a)

WSR to dobry wybór ?

Post autor: isia » 04 mar (ndz) 2012, 22:27:39

Witam ;)

Jestem zainteresowana tą szkoła ale mam kilka wątpliwości czy na pewno wybór tej szkoły będzie dobry i czy ukończenie tej szkoły zagwarantuje mi w przyszłości pracę. Co prawda chodzę jeszcze do liceum ale już teraz chciałabym się dowiedzieć o tej szkole jak najwięcej. Dlatego mam do Was pytanie czy nie żałujecie że tu przyszliście , jaka panuje atmosfera, czy dobrze przygotowuje ta szkoła do zawodu ( chodzi mi o fotografię w szczególności) ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)

jaadek
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: jaadek » 05 mar (pn) 2012, 10:34:09

ja jestem bardzo zadowolony, ludzie są zajebiści, szkoła również.

Kingula
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kingula » 06 mar (wt) 2012, 10:40:29

Odpowiem tylko na jedno z zadanych przez Ciebie pytań. Jaka panuje atmosfera? Świetna! Uważam, że w kategorii atmosfery panującej w szkole, WSR powinien dostać jakiegoś oskara lub coś ;). Ludzie, charakter prowadzenia zajęć, przedmioty - jak najbardziej na plus :).

Rynexuwna
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Rynexuwna » 06 mar (wt) 2012, 15:16:31

Powiem tak... bardzo długo studiowałam na jednej z uczelni państwowych. Studiowałam zaocznie, ale 90% zaliczeń, egzaminów miałam nie w weekendy a w tygodniu. Ten sam problem był ze spotkaniami z prowadzącymi zajęcia czy w dziekanacie - wszystko od poniedziałku do piątku. Wszystko pod górkę, wyścig szczurów itp itd.

Przyszłam tutaj z nadzieją, że będzie inaczej. I JEST! Jest świetna atmosfera, bardzo fajni i pomocni ludzie, ciekawie prowadzone zajęcia... Wszystko naprawdę na plus!

Matka_Teresa
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Matka_Teresa » 08 mar (czw) 2012, 00:20:13

Ja ci powiem tak: nie ma co żałować. Poziom jest wysoki, a to gwarantuje, że się czegoś nauczysz. Wykładowcy naprawdę znają się na tym co wykładają. Potrafią przekazać wiedzę. I są do dyspozycji kiedy ich potrzebujesz.
A czy po tej szkole dostaniesz prace? Hmm, to bardzo nie na miejscu pytanie :) Takiej pewności nie masz nigdy. Albo dostaniesz, albo nie. Ale na pewno twoje szanse rosną.

isia
Nowy(a)

Post autor: isia » 08 mar (czw) 2012, 17:07:18

Matka_Teresa pisze:Ja ci powiem tak: nie ma co żałować. Poziom jest wysoki, a to gwarantuje, że się czegoś nauczysz. Wykładowcy naprawdę znają się na tym co wykładają. Potrafią przekazać wiedzę. I są do dyspozycji kiedy ich potrzebujesz.
A czy po tej szkole dostaniesz prace? Hmm, to bardzo nie na miejscu pytanie :) Takiej pewności nie masz nigdy. Albo dostaniesz, albo nie. Ale na pewno twoje szanse rosną.

Źle to ujęłam ;) chodziło mi czy po tej szkole będę już dobrze przygotowana żeby od razu coś robić na przykład w zawodzie fotografa.

ODPOWIEDZ