Czyżbyś zajęła się tym beze mnie ?Happy pisze:Ale i tak niedługo będzie wiedziała który nick do kogo należy.
Kto na SR od września? Intergracja.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
To nie ma nic wspólnego z umieraniem
No właśnie. Przecież to SMIERC, a nie ŚMIERĆ. Jak dla mnie, to nie ma nic wspólnego z unicestawieniem czy umieraniem. To bardzo optymistyczny nick. Smierc.Magdusia pisze:"smierc - ocena dobra" hehe
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Forever young (Alphaville)
Pozwólcie na mały offtop. Nie mogę sie powstrzymać. Otóż...
Ellie! Wspaniały nick i przepiękny, subtelny, ale silnie działający (qusiparadoks!) avatar. Gdybym był młodszy...
Ellie! Wspaniały nick i przepiękny, subtelny, ale silnie działający (qusiparadoks!) avatar. Gdybym był młodszy...
-
- Bywalec
Re: Forever young (Alphaville)
Hahahah. Dzięki.wojtkowski pisze:Pozwólcie na mały offtop. Nie mogę sie powstrzymać. Otóż...
-
- Loża WSR
o i Ellie jest zdeklarowana fanka Huntera jak milo widziec fajne glowy w SREllie pisze:Hahahah. Dzięki.wojtkowski pisze:Pozwólcie na mały offtop. Nie mogę sie powstrzymać. Otóż...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Czy umiesz wywoływać duchy? Tak, tylko one nie chcą przyjść.
To prawda. Jestem świetny w podrywaniu dziewczyn. Po prostu umiem to robić. Kłopot tylko w tym, że żadna nie chce dać mi się poderwać.Happy pisze:Uważajcie! To drugi szkolny podrywacz (gawędziarz), zaraz po Paziu.
-
- Bywalec
O, a skąd wiesz? XDMagdusia pisze:o i Ellie jest zdeklarowana fanka Huntera jak milo widziec fajne glowy w SR
-
- Loża WSR
mam wtyki w adminach forum HF i wogole takietamEllie pisze:O, a skąd wiesz? XDMagdusia pisze:o i Ellie jest zdeklarowana fanka Huntera jak milo widziec fajne glowy w SR