CV i List motywacyjny
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- akademiareklamy.edu.pl
wyrabiasz sobie majac ta szmacianke leg ISIC i juz cie moga kanary w d... pocalować; rozwiazanie proste, skuteczne i na swiecie tez respektowane
Ostatnio zmieniony 02 lip (pt) 2004, 12:53:52 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
a mi jakiś czas temu kolo nabił na karcie zamiast 48% - 50% na komunikacje miejska po wawie. Oczywiśie sobie jezdzilam spokojnie, bo wiedziałam ze mam bilet i tu pach - dostałam karę na ponad 100 zł . miusiałam odwołanie pisać i zapłacic (aż) popnad 6 zł ceny manipulacyjnej . Ale sie wtedy wkurzyłam. Teraz zawsze na paragonie (?) sprawdzam ile procent mi wbili , a do 21 urodzin mam jeszcze czas :]
-
- akademiareklamy.edu.pl
a co ma być?
tez sobie wyrobiłem i żyję
- sam musisz to zalatwic
ISIC – International Student
Identify Card
ISIC jest uznawanym na całym świecie dokumentem potwierdzajàcym
status ucznia lub studenta. Legitymacja ta przyługuje studentom studiów dziennych, wieczorowych i zaocznych, uczniom szkł średnich i gimnazjów powyej 12 roku życia. ISIC uprawnia do korzystania ze 150 tys. zniżek w ponad 100 krajach na całym świecie. Ponadto karta zawiera całoroczne ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków (NNW – trwały uszczerbek na zdrowiu 20 000 zł – na każde zdarzenie będące następstwem nieszczęśliwego wypadku, koszty transportu bez limitu,
koszty ratownictwa i poszukiwania 2500 euro) oraz pokrycie kosztów leczenia za granicà (KL – w zwiàzku z nagłym zachorowaniem oraz nieszczęśliwym wypadkiem: leczenie szpitalne i ambulatoryjne 150 000 zł na każde zdarzenie, leczenia stomatologiczne 75 euro, koszty transportu bez limitu) na całym świecie, podczas każdej podróży. Ubezpieczenie obejmuje również amatorskie uprawianie sportów z wyłączeniem sportów ekstremalnych czy legalnej pracy za granicą. ISIC jest objęta patronatem UNESCO, a jej koszt wynosi 57 zł.
tez sobie wyrobiłem i żyję
- sam musisz to zalatwic
ISIC – International Student
Identify Card
ISIC jest uznawanym na całym świecie dokumentem potwierdzajàcym
status ucznia lub studenta. Legitymacja ta przyługuje studentom studiów dziennych, wieczorowych i zaocznych, uczniom szkł średnich i gimnazjów powyej 12 roku życia. ISIC uprawnia do korzystania ze 150 tys. zniżek w ponad 100 krajach na całym świecie. Ponadto karta zawiera całoroczne ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków (NNW – trwały uszczerbek na zdrowiu 20 000 zł – na każde zdarzenie będące następstwem nieszczęśliwego wypadku, koszty transportu bez limitu,
koszty ratownictwa i poszukiwania 2500 euro) oraz pokrycie kosztów leczenia za granicà (KL – w zwiàzku z nagłym zachorowaniem oraz nieszczęśliwym wypadkiem: leczenie szpitalne i ambulatoryjne 150 000 zł na każde zdarzenie, leczenia stomatologiczne 75 euro, koszty transportu bez limitu) na całym świecie, podczas każdej podróży. Ubezpieczenie obejmuje również amatorskie uprawianie sportów z wyłączeniem sportów ekstremalnych czy legalnej pracy za granicą. ISIC jest objęta patronatem UNESCO, a jej koszt wynosi 57 zł.