Grafika zaoczna 2008/2009 - kto się wybiera?

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 10 cze (wt) 2008, 02:04:33

Zapraszamy pięknych i młodych! (oczywiście starych i brzydkich również :D

Co do terminów dni otwatrych to jeszcze nie mamy oficjalnej informacji, ale sądzę, że będzie to ostatnia środa i sobota czerwca. Jak tylko będzie wiadomo napewno informacja o tym fakcie pojawi się na stronie głównej naszej wspaniałej witryny ;)

P.S. WSR nie jest uczelnią tylko szkołą (to tak żeby jasność była) :)

Pozdrawiam :D

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 10 cze (wt) 2008, 12:51:55

Ojoj pisze:Niesamowite, pierwszy raz spotkałam się ze szkołą, w której od razu uzyskuje się konkretne odpowiedzi :) Szok! :P
hahaha :) bo tu czasu nie ma na sciemnianie :)

a pesca (znacze Ewa) zawsze chetna do pomocy jest :) normalnie czasami mam wyrzuty sumienia, ze zadreczam pytaniami :/ ale w razie co wypre sie wszystkiego <hahaha>

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 10 cze (wt) 2008, 12:59:05

yarq pisze:Również planuję się przegrupować na ta uczelnie. Czy stary? Ależ skąd, za to piękny i młody ... 25 lat ;>. Kiedy teraz będą dni otwarte?
kazdy mowi ze piekny i mlody, a potem co innego sie okazuje :P zdjecie wstawic, komisyjnie sie oceni i przyzna status pokrzywdzonego lub releguje ze szkoly <hahaha>

nie no, zarcik ;) u nas wszyscy piekni i mlodzi :)
niektore szkoly to maja farta, ze takie sztuki do nich ciagna :D

Patris
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Patris » 10 cze (wt) 2008, 15:13:59

No, to ja się zapisałam na grafikę, zaoczną. Tylko doślę dokumenty i jestem Wasza! Ha, ha :D

markus23ss
Nowy(a)

Post autor: markus23ss » 18 cze (śr) 2008, 10:40:14

jestem nowy na forum wiec wszystkim czesc
zaczne od tego ze w przyszlym roku wybieram sie na realizacje tv a co za tym idzie chcialbym wiedziec ile osob znajduje zatrudnienie po tym wlasnie kierunku. owszem interesuje mnie tez inny kierunek i czy mozna uczeszczac dodatkowo na niego w trakcie trwania szkoleniaz zakresu kierunku realizacji tv.

Patris
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Patris » 18 cze (śr) 2008, 17:05:21

Hej. Miałam się dopytywać o dokumenty na forum, więc sie dopytuję :-) . Serdecznie proszę o info kiedy dojdą. AP

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 19 cze (czw) 2008, 02:21:19

Info będzie jak nic! Jak tylko otworzymy tę piękną kopertę, zweryfikujemy dane w dokumentacji oraz rozszyfrujemy tajemnicze inicjały i porównamy je z nickiem na forum (co zajmie nam jakieś 365 dni) to napewno damy znać! :D :wink: :D

a tak poważnie - oczywiscie jak tylko dostaniemy to damy znać że dostaliśmy :)

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 19 cze (czw) 2008, 02:27:40

markus23ss pisze:jestem nowy na forum wiec wszystkim czesc
zaczne od tego ze w przyszlym roku wybieram sie na realizacje tv a co za tym idzie chcialbym wiedziec ile osob znajduje zatrudnienie po tym wlasnie kierunku. owszem interesuje mnie tez inny kierunek i czy mozna uczeszczac dodatkowo na niego w trakcie trwania szkoleniaz zakresu kierunku realizacji tv.
(Jak to mówi jednen z naszych Wykładowców:)

Dżem dobry!

co do zatrudnienia po szkole - to musieliby się tutaj wypowiedzieć nasi Wspaniali Absolwenci. Moim zdaniem wszystko zależy od tego jak bardzo przyłożysz się do nauki i ile z WSR wyniesiesz. Sądzę, że każdy kto chce i się stara może pracę znaleźć :D

co do realizowania dwóch kierunków jednocześnie to, niestety w grupach zaocznych nie ma takiej możliwości. Jest to spowodowane faktem, iż zajęcia obowiązkowe (niedzielne) dla wszystkich specjalizacji odbywają się w tych samych godzinach (no chyba że potrafisz być w dwóch miejscach jednocześnie - wtedy nie ma problemu :D. Na pocieszenie mogę powiedzieć, że w sobotę układasz sobie plan według własnych upodobań - więc możesz wybierać zajęcia z zakresu specjalizacji, która Cię interesuje :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 19 cze (czw) 2008, 08:01:19

Patris pisze:Hej. Miałam się dopytywać o dokumenty na forum, więc sie dopytuję :-) . Serdecznie proszę o info kiedy dojdą. AP
To ja już wiem o kogo chodzi. Takie oryginalne nazwisko! :roll: 8) Jak dojdą dokumenciki to tu potwierdzę. :lol:

markus23ss
Nowy(a)

Post autor: markus23ss » 19 cze (czw) 2008, 10:52:33

tak dzieki za szybka odp.ale ja chce isc na dzienn tv a grafike potraktowac raczej jako doksztalcenie sie wiadomo a noz widelec sie przyda, moze da rade wtedy na zaoczne w trakcie trwania dziennych lub poprostu jako sluchacz czy cos. 8)

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 19 cze (czw) 2008, 12:29:41

markus23ss pisze:tak dzieki za szybka odp.ale ja chce isc na dzienn tv a grafike potraktowac raczej jako doksztalcenie sie wiadomo a noz widelec sie przyda, moze da rade wtedy na zaoczne w trakcie trwania dziennych lub poprostu jako sluchacz czy cos. 8)
a, to zupełnie zmienia postać rzeczy! (napisałeś w topicu dot. grup zaocznych ;) w grupach dziennych możliwe jest łączenie dwóch profili (Strategia reklamy i Studio Grafiki - obowiązkowe zajęcia mają w poniedziałki, fotografia reklamowa i realizacja telewizyjna i filmowa - we wtorki). Więc wybierasz sobie swoją "główną" specjalizację (TV) i przychodzisz na wybrane zajęcia z grupy SG (część przedmiotów jest współnych dla wszystkich profili). Pozostałe dni tygodnia (środa, czwartek, piątek) wybierasz sobie według własnego uzanania (oczywiście jest pewne minimum, które musisz wybrać) ale niezależnie od wybranych profili nauczania minimum jest takie samo :D

Co do łączenia trybów dzienny - zaoczny to musisz mieć na to zgodę p. Dyrektor (są to dwie odrębne szkoły z oddzielną dokumentacją) :D

Patris
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Patris » 19 cze (czw) 2008, 13:07:43

pesca pisze:Info będzie jak nic! Jak tylko otworzymy tę piękną kopertę, zweryfikujemy dane w dokumentacji oraz rozszyfrujemy tajemnicze inicjały i porównamy je z nickiem na forum (co zajmie nam jakieś 365 dni) to napewno damy znać! :D :wink: :D

a tak poważnie - oczywiscie jak tylko dostaniemy to damy znać że dostaliśmy :)
Happy pisze:To ja już wiem o kogo chodzi. Takie oryginalne nazwisko! :roll: 8) Jak dojdą dokumenciki to tu potwierdzę. :lol:
Nazwisko rzeczywiscie charakterystyczne, ale często przekręcane, mam nadzieję, ze nie w Waszej szkole, hę :-)

Majac zdjęcie, inicjały i nick na pewno zostanę łatwo przez Was zidentyfikowana ,ha,ha,ha

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 19 cze (czw) 2008, 13:17:22

Patris pisze:Majac zdjęcie, inicjały i nick na pewno zostanę łatwo przez Was zidentyfikowana ,ha,ha,ha
Kochana złego czasu użyłaś! Nie "na pewno zostanę" tylko "na pewno zostałam" powinno być. Bo ja już w minutę po zobaczeniu Twojego posta wiedziałam kim jesteś! :lol: :idea:

Pozdrów ode mnie Poznań, prawa nóżko, lewa nóżko! :wink: 8)

markus23ss
Nowy(a)

Post autor: markus23ss » 20 cze (pt) 2008, 11:16:08

a czy jesli chodzi o platnosci czy sa one uiszczane w tym samym terminie co za glowna specjalizacje ?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 20 cze (pt) 2008, 11:21:02

Sprecyzuj pytanie bo nie za bardzo je rozumiem. Albo inaczej rozumiem je dwojako. :roll:

ODPOWIEDZ