...więc kto już się zapisał? (ja) ;>
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Generalnie zajęcia dla grup zaocznych odbywają się średnio co dwa tygodnie (piszę średnio, bo czasmi trzeba być tydzień po tygodniu - święta, dni wolne etc.). Terminy zjazdów znane są na początku roku szkolnego na cały rok 'z góry". W soboty odbywają się przedmioty 'fakultatywne' czyli przedmioty informatyczne, języki obce, warsztaty, przedmioty 'dodatkowe'. Te zajęcia "wybiera" się z planu (szerzej o tej procedurze w niezbędniku dla grup zaocznych na forum ogłoszenia dla słuchaczy WSR . W niedzielę zaś odbywają się przedmioty obowiązkowe specjalizacyjne (na ogół w godzinach 08:30 - 17:00 lub 10:15 - 18:45 - w zależności od grupy i semestru).
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
kasia249 mam tak samo jak Ty...
Też chętnie skorzystał bym z jak największej ilości zajęć z fotografii.
Z tego co usłyszałem w sekretariacie to na zaocznych ciężko jest pogodzić 2 kierunki ze sobą ale "podobno" nie jest to niewykonalne Pożyjemy zobaczymy
A tak poza tym to od września zaczynam grafikę zaocznie:D
Pozdr4All
Też chętnie skorzystał bym z jak największej ilości zajęć z fotografii.
Z tego co usłyszałem w sekretariacie to na zaocznych ciężko jest pogodzić 2 kierunki ze sobą ale "podobno" nie jest to niewykonalne Pożyjemy zobaczymy
A tak poza tym to od września zaczynam grafikę zaocznie:D
Pozdr4All
-
- Początkujący(a)
No wlasnie!! Ja mam ochote nieco liznac realizacji filmowej (oczywiscie im wiecej tym lepiej - ale raczej w kierunku filmow animowanych) i mam nadzieje ze tez sie da to wszystko jakos pogodzicBrY pisze: Z tego co usłyszałem w sekretariacie to na zaocznych ciężko jest pogodzić 2 kierunki ze sobą ale "podobno" nie jest to niewykonalne Pożyjemy zobaczymy
-
- Nowy(a)
tivi
ja chciałbym na TV zaoczne sie zapisać!! można jeszcze jest wogóle ktoś kto się zapisał ?? może mogłby ktoś coś więcej napisać o tym kierunku;)
-
- Loża WSR
to prawda w grupach zaocznych nie da się być na dwóch specjalizacjach no chyba że uda i się sklonować.kasia249 pisze:Pytam o fotografie poniewarz chciałabym dobrać kilka przedmiotów z tego kierunku . Niestety nie dam rady chodzić na dwa kierunki jednocześnie w te same dni. Chyba, że ktoś ma inne rozwiązanie. Bardzo chciałam iść na grafikę i fotografię ale niestety musiałam wybrać.
zajęcia obowiązkowe niedzielne zaczynają się w tym samym czasie na wszystkich 4 specjalizacjach.
na zajęciach sobotnich, które sobie sama wybierasz jest już większa możliwość manewru a jakie wybierzesz zależy już tylko od Ciebie.
pamiętaj jednak aby nie brać wszystkiego na raz ponieważ :
1. są to zajęcia semestralne i jeżeli coś nie zrobisz w tym semestrze możesz zrobić w następnym
2. wszystkie zajęcia na które sie zapiszesz stają się Twoimi zajęciami obowiązkowymi i trzeba je zaliczyć w sesji
3. rób to tak abyś była zadowolona i abyś nie narzucała sobie od razu na I semestrze mnóstwa przedmiotów bo w czasie sesji może się pojawić później problem a i tak z zajęć obowiązkowych masz do zaliczenia co najmniej 8 przedmiotów w semestrze.
a co do chodzenia na dwie specjalizację które Cię interesują jest jedno tylko rozwiązanie - zapisanie się do grupy DZIENNEJ
wtedy grupa graficzna ma zajęcia obowiązkowe w poniedziałek a fotograficzna we wtorek.
ale rozumiem, że jakbyś miała taką możliwość nie zapisywała byś się na grupę zaoczną