"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
ale się narobiło.... człowiek chwilkę poodpoczywa a tu świat się wali
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
[przepraszam, ze dopiero teraz odpowiadam, ale przez chwilkę nie zaglądałam na forum...]
1. Na chwilę obecną nie mamy jeszcze wyników z negocjacji (wiem że prace już sprawdzone, ale Agnieszka strasznie się spieszyła i podała mi wyniki tylko absolwentów) - jak tylko je dostaniemy od razu umieszczę je na forum (najprawdopodobniej stanie się to jutro).
P.S. Justyno, Piotrze i Sebastianie - o Was również pamietam
[powyższa wypowiedź tyczy się również Technik sprzedaży]
2. Rozpoczęcie roku dla grup dziennych październikowych jest 6.10.2008 o godzinie 10:00 (I rok) i o 12:00 (II rok)
3. Co do terminu i formy oddawania prac z negocjacji to przesyłacie je na podany adres do 4.10 (dla grup SR i TV) lub do 11.10 (dla grup FOTO i SG). Termin ewentualnego egzaminu poprawkowego pojawi się już niebawem)
4. Co do recenzji to termin jej oddania jest do 1.10 włącznie. Jak nie oddasz w terminie to.... będzie niedobrze
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
[przepraszam, ze dopiero teraz odpowiadam, ale przez chwilkę nie zaglądałam na forum...]
1. Na chwilę obecną nie mamy jeszcze wyników z negocjacji (wiem że prace już sprawdzone, ale Agnieszka strasznie się spieszyła i podała mi wyniki tylko absolwentów) - jak tylko je dostaniemy od razu umieszczę je na forum (najprawdopodobniej stanie się to jutro).
P.S. Justyno, Piotrze i Sebastianie - o Was również pamietam
[powyższa wypowiedź tyczy się również Technik sprzedaży]
2. Rozpoczęcie roku dla grup dziennych październikowych jest 6.10.2008 o godzinie 10:00 (I rok) i o 12:00 (II rok)
3. Co do terminu i formy oddawania prac z negocjacji to przesyłacie je na podany adres do 4.10 (dla grup SR i TV) lub do 11.10 (dla grup FOTO i SG). Termin ewentualnego egzaminu poprawkowego pojawi się już niebawem)
4. Co do recenzji to termin jej oddania jest do 1.10 włącznie. Jak nie oddasz w terminie to.... będzie niedobrze
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Ekspert
oj, szynka, szynka
w odpowiedzi na Twoje pytanie:
tak, termin 4.10 [dla grup SR i TV] oraz 11.10 [dla grup FOTO i SG] dotyczy również 'prac wyrównujących sprawiedliwość' z Technik sprzedaży, jednak [jak wyłapało Twoje czujne oko] inna jest forma oddawania prac, mianowicie: prace składacie do SEKRETARIATU szkoły w wersji DRUKOWANEJ
P.S. Otrzymujesz 100 pkt. za spostrzegawczość![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
w odpowiedzi na Twoje pytanie:
tak, termin 4.10 [dla grup SR i TV] oraz 11.10 [dla grup FOTO i SG] dotyczy również 'prac wyrównujących sprawiedliwość' z Technik sprzedaży, jednak [jak wyłapało Twoje czujne oko] inna jest forma oddawania prac, mianowicie: prace składacie do SEKRETARIATU szkoły w wersji DRUKOWANEJ
P.S. Otrzymujesz 100 pkt. za spostrzegawczość
-
- Czasami coś napisze
BEZSENSU tyle hałasu o nic. Nie umiecie opowiedzieć o tym co zobaczyliście? co czuliscie jak to ogladaliscie? nie róbcie wielkiego problemu. wystarczy poszukac recenzji takich wystaw i wzorowac sie na nich. Z tego co kojarze to nie którzy czytają recenzje często np. filmowe. a gdzie je czytaja? w internecie wow .w necie jakby ktos nie zauwazyl to sie takze czyta a nie oglada filmy, obrazki itp.
dla ułatwienia jeżeli ktoś nie może żadnej wystawy znaleźć polecam strony:
* http://www.swiatobrazu.pl/search,wystawy,,,,1,6
* http://www.fotografuj.pl/Dzial/Kalendarium
serdecznie polecam, a z recenzjami mamy czas do piątku -jak powiedział Artur
dla ułatwienia jeżeli ktoś nie może żadnej wystawy znaleźć polecam strony:
* http://www.swiatobrazu.pl/search,wystawy,,,,1,6
* http://www.fotografuj.pl/Dzial/Kalendarium
serdecznie polecam, a z recenzjami mamy czas do piątku -jak powiedział Artur
-
- Bywalec
Ka$ka pisze:BEZSENSU tyle hałasu o nic. Nie umiecie opowiedzieć o tym co zobaczyliście? co czuliscie jak to ogladaliscie? nie róbcie wielkiego problemu. wystarczy poszukac recenzji takich wystaw i wzorowac sie na nich.
Wypowiem się tylko odnośnie mojego stanowiska.
Problem nie tkwi w tym, że nie umiem opisać, co czułam oglądając jakąś wystawę. W czym tkwi- opisałam tak, że jaśniej się już nie da i nie będę się powtarzać.
Ja z pisaniem recenzji nie mam żadnych problemów, pod warunkiem, że znam się na dziedzinie lub coś mną tak poruszy, że zwyczajnie muszę o tym napisać, nawet dla siebie - nie rozumiem dlaczego to tak ciężko pojąć...
Na wystawie byłam, zaraz napiszę co przykazano i wsio - nie ma problemu - ale też wielkiego sensu w tym nie widzę.
Sensowność tego rodzaju zaliczenia wyjaśnił dziś Pan Artur na zajęciach i ok - nie rozumiem tylko dlaczego nikt wcześniej nie mógł tego tak jasno przedstawić - nie byłoby żadnego "ale" (przynajmniej z mojej strony). Choć dalej uważam, że nie wchodzi to w zakres programowy przedmiotu o wdzięcznej nazwie "warsztaty internetowe".
-
- Bywalec
Spóźniłam się na zajęcia, na których ta praca była zadawana, a ponieważ nikt ze słuchaczy nie umiał wyjaśnić jej sensowności, to zapytałam na forum.Ka$ka pisze:fakt jak Artur tłumaczy to wszystko jest jasne. Teraz jest jasne:)
Ci do jasności tłumaczenia - napisałam to pro forma - żeby pokój na świecie panował.
-
- Bywalec
-
- Ekspert
-
- Bywalec