"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
zajecia sobotnie
witam, w sprawie zajec sobotnich bylo powiedziane ze mozna sie zapisac i ewentualnie skreslic - chcialem zapytac czy mamy na to 2 kolejne zjazdy czy teraz po tym drugim zjezdzie (11,12/X) juz musimy sie zdecydowac? problem w tym ze chcialbym zobaczyc jaki bedzie program zajec i na kolejnym zjezdzie chcialbym pojsc na inny przedmiot o tej samej godzinie a nastepnie zdecydowac czy ten pierwszy czy ten drugi mi bardziej pasuje i skreslic sie z jednego z nich
-
- Czasami coś napisze
"
3. Nie jest dozwolone zapisywanie sie na dwa przedmioty odbywające się o tej samej godzinie. Jeśli ktoś tak postąpi, zostanie automatycznie wykreślony z wszystkich takich zajęć." tak piszą w dziale z zapisami...
Generalnie to chcialam powiedziec ze jestem zła i zniesmaczona zmianami w planie dla Foto i Sg, skasowano 3 przedmioty na ktore chcialam chodzic a nie dano nic w zamian, rownie atrakcyjnego... Lipa proszę szanownego WSR
3. Nie jest dozwolone zapisywanie sie na dwa przedmioty odbywające się o tej samej godzinie. Jeśli ktoś tak postąpi, zostanie automatycznie wykreślony z wszystkich takich zajęć." tak piszą w dziale z zapisami...
Generalnie to chcialam powiedziec ze jestem zła i zniesmaczona zmianami w planie dla Foto i Sg, skasowano 3 przedmioty na ktore chcialam chodzic a nie dano nic w zamian, rownie atrakcyjnego... Lipa proszę szanownego WSR
-
- Ekspert
Najlepiej zadzwoń do Sekretariatu i daj znać, ze się do nich wybierasz, a wtedy będziesz miała pewność, ze wszystko będzie już na Ciebie czekałoa_anka pisze:Chciałam zapytać o to kiedy mogę odebrać dyplom ukończenia szkoły itd... bo nie mogłam być na zakończeniu, czego bardzo żałuję
Jak się pojawię w szkole w któryś dzień czy muszę wcześniej dać znać??
Pozdrawiam!
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
-
- Bywalec
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Sprawdź raz jeszcze - teraz wszystko powinno być już ok.Avallar pisze:Hmm z tego co wiem otrzymałem dostęp do forum naukowego [2008-10-02 19:50], teraz jednak przy próbie wejścia na zapisy czy którykolwiek z działów "Tylko dla słuchaczy WSR" dostaje przemiłą informację iż mam spadać na drzewo
To taki tymczasowy error?
-
- Nowy(a)
do dupy w takim razie, chcialem sprawdzic jaki jest poziom i program zajec i wtedy zdecydowac na ktore bede chodzic a tak to niby jak mam to zrobic(np w przypadku czy mam sie zapisac na poziom poczatkujacy czy zaawansowany)? hm?Persja pisze:"
straszna lipa!!! jestem na sg i chcialem dolozyc foto aktu i moze produkcje sesji zdjeciowej i co? nie ma juz..