"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
techniki sprzedaży
czy ktoś wie gdzie są wyniki z testy techniki sprzedaży???
-
- Nowy(a)
Re: techniki sprzedaży
Ladyred pisze:czy ktoś wie gdzie są wyniki z testy techniki sprzedaży???
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie!!!!! odpowie ktoś wreszcie
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
-
- Ekspert
Zapisy przez internet są po to aby nie było tłoku na zajęciach. Generalnie jeżeli zapisałaś się na zajęcia przez internet to masz pierwszeństwo w 'wejściu' na listę zajęć - czyli de facto jesteś na nich. W nadchodzącym tygodniu będziemy dzwonić do osób, które zapisały się na listę wyłącznie papierowo z informacją, że muszą sobie poszukać innego przedmiotu informatycznego w tym semestrze.Ellie pisze:mam pytanie - po co zapisy przez internet na zajęcia, skoro gdy na nie przyszłam, usłyszałam, abym przyszła na inną godzinę, bo nie ma już miejsc? (chodzi o finalcut).
Generalnie zasada jest taka:
jako pierwsi na listy dostają się:
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
gdyby już w zapisach internetowych było strasznie ciasno to pierwszeństwo w zapisach ma oczywiście II rok.
[ta informacja jest informacją nieoficjalną - jutro poddam ją weryfikacji u osób decyzyjnych w tym temacie, i oczywiście potwierdzę ją na forum]
-
- Ekspert
Re: techniki sprzedaży
z tego co mi wiadomo, to nie ma jeszcze wyników z Technik sprzedaży [ale nie było mnie dzisiaj w pracy więc mogę się mylić]... 'walczymy' o nie już od dłuższego czasu, narazie bezskutecznie [ale cały czas trzymamy rękę na pulsieMenson pisze:Ladyred pisze:czy ktoś wie gdzie są wyniki z testy techniki sprzedaży???
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! właśnie!!!!! odpowie ktoś wreszcie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Proszę Was o jeszcze chwilkę cierpliwości [i proszę się nie denerwować, jak będą to napewno je zamieścimy na forum]
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
Wyniki testu z Technik Sprzedaży z dn. 28/09/2008
(grupy zaoczne wrzesniowe I roku) znajdziecie tutaj:
http://www.szkolareklamy.net/ftopicp-129541.html#129541
(grupy zaoczne wrzesniowe I roku) znajdziecie tutaj:
http://www.szkolareklamy.net/ftopicp-129541.html#129541
-
- Nowy(a)
plan sobotni WZ SGI
Pytanko jaka jest szansa aby przenieść zajęcia z angielskiego poziom 1 na np. rano 8:30 bo w tym momencie zależy mi bardzo na chodzeniu na zajęcia które są od 15:30 i kończą się o 18:45 a w tym czasie mam tylko jedyny wolny termin na angielski.
Co zrobić aby nie stracić zajęć na których mi zalezy od 15:30 i tym samym zapisać się na angielski 1, biorąć pod uwagę że trzeba teraz zapisać się na przedmioty.
Co zrobić aby nie stracić zajęć na których mi zalezy od 15:30 i tym samym zapisać się na angielski 1, biorąć pod uwagę że trzeba teraz zapisać się na przedmioty.
-
- Nowy(a)
plan sobotni WZ SGI
Jestem z grupy zaocznej.karolajna pisze:Ladyred jestes zaoczna czy dzienna? bo ja mam ten sam problem;/
-
- Nowy(a)
plan sobotni WZ SG I
Z tego co się dowiedziałam rozwiązaniem jest zapisanie się na zajęcia z angielskiego 1 na zjazdy do sr/tv na tę samą godzinę tj. 17:15. tylko, że wtedy jest się praktycznie w każdą sobotę w szkole.karolajna pisze:Ladyred jestes zaoczna czy dzienna? bo ja mam ten sam problem;/
-
- Nowy(a)
To ja się pytam gdzie jest moderator? Chciałbym, żeby ktoś skasował mój post w dziale z zapisami. Zapisywałem się wg karteczki, którą dostaliśmy na pierwszych zajęciach i niestety okazało się, że części zajęć nie ma i musiałem zmienić mój plan. Tak wyszło, że już na jedne się zapisałem, a po prostu nie mogę na nie chodzić ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-6439 ... sc-15.html W tym linku są moje posty. Pierwszy (drugi na stronie) jako zapis i 2 kolejne z prośbą do moda, żeby to skasował.
Błagam niech ktoś to skasuje bo wg regulaminu jedne i drugie zajęcie mi przepadną (a angol niby obowiązkowy jest....)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-6439 ... sc-15.html W tym linku są moje posty. Pierwszy (drugi na stronie) jako zapis i 2 kolejne z prośbą do moda, żeby to skasował.
Błagam niech ktoś to skasuje bo wg regulaminu jedne i drugie zajęcie mi przepadną (a angol niby obowiązkowy jest....)
-
- Loża WSR