"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
proszę się nie denerwować, wiem że ostatnio zaniedbuję forum i wogóle ale od razu tak krzyczeć... no naprawdę aż się zdenerwowałam i teraz muszę policzyć do 10...
żartowałam
Przepraszam, ze dopiero odpisuję na Twoje /Wasze/ wołanie, ale nie wiedziałam co mam Wam napisać /nie widziałam się ze Sławkiem więc nie wiem dokładnie/
ALE
sądzę, że nie będzie najmniejszego problemu abyś napisała poprawkę z Technik w najbliższą niedzielę [SW przecież jest w szkole i napewno znajdzie Ci jakieś miejsce do napisania testu z Technik]
Pozdrawiam,
i raz jeszcze przepraszam
żartowałam
Przepraszam, ze dopiero odpisuję na Twoje /Wasze/ wołanie, ale nie wiedziałam co mam Wam napisać /nie widziałam się ze Sławkiem więc nie wiem dokładnie/
ALE
sądzę, że nie będzie najmniejszego problemu abyś napisała poprawkę z Technik w najbliższą niedzielę [SW przecież jest w szkole i napewno znajdzie Ci jakieś miejsce do napisania testu z Technik]
Pozdrawiam,
-
- Nowy(a)
pokaz bikora??
Witam,
swego czasu slyszalam ze ma byc pokaz kosmetykow bikora w naszej szkole, czy to prawda (jezeli tak to kiedy) czy cos zle zrozumialam ??
swego czasu slyszalam ze ma byc pokaz kosmetykow bikora w naszej szkole, czy to prawda (jezeli tak to kiedy) czy cos zle zrozumialam ??
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
pesca pisze:proszę się nie denerwować, wiem że ostatnio zaniedbuję forum i wogóle ale od razu tak krzyczeć... no naprawdę aż się zdenerwowałam i teraz muszę policzyć do 10...
żartowałam
ALE
Pozdrawiam,
Oj ale ja na szanowną Pesce nie śmiałabym nigdy krzyczec
Na S.W. mam ochote pokrzyczec ;> Ale racja poprostu w weekend napadne wczesniej wymienionego i cos ustale bo inaczej nie da rady najwyrazniej.
Pozdrawiam i nie krzycze, jedynie sie dopominam ;P