"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
czy zajecia z organizacji reklamy trwają od 12 do 15 i to jest cały blok obowiazkowy czy tylko od 12 do 13.30 a później kolejne te same od 13.45 do 15?
bo juz mi sie plan pomylił przez to... ;/
a przy okazji .... chciałam serdecznie podziękować kobitkom z dziennych, które dziś przepuściły mnie w kolejce do p. Tomaszczuka
miło z Waszej strony i zaoszczędziłyście mi nieprzyjemnego w moim stanie czekania
bo juz mi sie plan pomylił przez to... ;/
a przy okazji .... chciałam serdecznie podziękować kobitkom z dziennych, które dziś przepuściły mnie w kolejce do p. Tomaszczuka
miło z Waszej strony i zaoszczędziłyście mi nieprzyjemnego w moim stanie czekania
-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Informatyka w każdym semestrze!
Niestety nie. Każdy Słuchacz WSR w grupach zaocznych musi zrealizować i zaliczyc minimum 1 przedmiot informatyczny w KAŻDYM semestrze. Ale na szczęście masz do wyboru jeszcze kilka innych przedmiotów informatycznych o 08:30, 10:00, 15:30 i 17:15.marcin1978wawa pisze:DOBRA TO TERAZ JA MAM PYTANIE.
Czy muszę iść na na przedmiot informatyczny w tym semestrze ( 4), bo kurcze przez te obowiązkowe zajęcia z Organizacji reklamy, odpadł mi jedyny na jaki chciałem iść i był wolny czyli Photoshop u Buśkiewicza. Oczywiście u Szulca wszystko zajęte , wiec tez odpada. Nic innego mi nie podchodzi. Wiec można sobie odpuścić informatyczny ??
-
- Nowy(a)
przedmioty informatyczne w sobotę dla zaocznych
Czy jest możliwość aby dołożyć jeszcze w sobotę w innych godzinach zajęcia z QuarkXPress bo sa tylko o jednej wyznaczonej godzinie a przyznam się, że z lekka kolidują z innymi zajęciami.
-
- Ekspert
Harmonogram sesji poprawkowej dla SG i FOTO umieszczę jeszcze dzisiaj w ogłoszeniach. Generalnie w najbliższy weekend będziecie mogli poprawiać waruneczki u wykładowców, którzy będą w szkole. Pozostali będą 'dostępni' na kolejnym Waszym zjeździe, w godzinach wyznaczonych przez szkołę.stokrotka pisze:Dzieńdobrywieczór!
Czy wiadomo już coś na temat sesji poprawkowej dla SG/FOTO?
Byłabym wdzięczna za jakąś informację, głównie w kwestii wystawiennictwa
Z góry dziękuję :>
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze