Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
Morning... hmm choć w sumie bliżej już wyjścia z pracy niż dalej i bliżej wieczora niż ranka
Niedziela 15sta na metro centrum przy zejściu na Kabaty mi pasuje, i może niech tak zostanie.
Co dalej... nie ma konkretnych preferencji to polecam improwizację
Jak coś namiary do mnie 600-749-043 (Marcin)
1538958 - gg
Niedziela 15sta na metro centrum przy zejściu na Kabaty mi pasuje, i może niech tak zostanie.
Co dalej... nie ma konkretnych preferencji to polecam improwizację
Jak coś namiary do mnie 600-749-043 (Marcin)
1538958 - gg
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
Hehe ja to samo, zjadłem mały obiad i tylko na chwilę miałem się położyć, obudziłem się przed 21, prysznic i znów do wyra... nawet już mi się kompa nie chciało włączyć. I niby długo spałem a jakoś teraz ledwo oczy utrzymuje otwarte. Nic to, zaraz dobrą herbatę sobie sprawię to może mnie obudzi.
Z innej beczki... nie czytałem tych 60 stron tematu (jeszcze:P) więc może pytanie już było, co Was podkusiło by ładować się w dziedzinę z góry zapewniającą wieczne potępienie, bez żadnych sądów ostatecznych czy szans na czyściec czemu ta szkoła, czemu reklama?
Z innej beczki... nie czytałem tych 60 stron tematu (jeszcze:P) więc może pytanie już było, co Was podkusiło by ładować się w dziedzinę z góry zapewniającą wieczne potępienie, bez żadnych sądów ostatecznych czy szans na czyściec czemu ta szkoła, czemu reklama?
-
- Zadomowił(a) się
Ja dlatego, ze...Fotografia mnie po prostu kreci. Chociaz ostatnio chyba przechodze maly kryzys... 8O
Dlaczego ta szkola...Byla pierwsza, ktora mi sie spodobala. Poszperalam troche...I gdzies wyczytalam, ze dobrze przygotowuje do studiow na ASP, a ze bede chciala startowac, to sie zdecydowalam.
Poza tym... Sekretariat, a wlasciwie Pani/Panie tam pracujace...Sa przesympatyczne i totalnie odbiegaja od wszelkich stereotypow o ktorych sie bardzo duzo nasluchalam...
Dlaczego ta szkola...Byla pierwsza, ktora mi sie spodobala. Poszperalam troche...I gdzies wyczytalam, ze dobrze przygotowuje do studiow na ASP, a ze bede chciala startowac, to sie zdecydowalam.
Poza tym... Sekretariat, a wlasciwie Pani/Panie tam pracujace...Sa przesympatyczne i totalnie odbiegaja od wszelkich stereotypow o ktorych sie bardzo duzo nasluchalam...