Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
Nie ma za bardzo różnicy czy wrześniowy czy październikowy, po prostu jest miesiąc różnicy w czasie rozpoczęcia zajęć i ich kończenia, pozostały okres to wspólna ciężka, wyczerpująca nauka Tak więc śmiało się integrowaćmaland pisze:Witam,
to ja sie dopisze do watku - FOTO zaocznie, tyle ze na wrzesien.
Nie wiem czy istnieje watek wrzesniowy, bo mi taki nie wpadl w oczy.
Pozdrawiam,
am
-
- Zawsze coś napisze
tak tez zamierzam zrobicTak więc śmiało się integrować
a spotykaliscie sie w koncu, czy nie? bo szczerze mowiac nie przebrnalem jeszcze przez te 60 stron watku.
A tak przy okazji, to ja wybralem sie do WSR poniewaz zawsze pociagala mnie fotografia, a do tego postanowilem zmienic cos w swoim zyciu, bo obecna praca przestala mi sprawiac przyjemnosc i mam nadzieje ze w przypadku fotografii uda mi sie polaczyc przyjemne z pozytecznym
pozdr
am
-
- Zaczyna działać
Jesli o mnie chodzi... fotografia zawsze mnie pociagala... nie ruszalam sie (i nie ruszam) z domu bez aparatu. Jednak rodzina uwazala, ze taki kierunek to nie kierunek.
Poszlam wiec na Turystykei Rekreacje, ktora byla kompletna pomylka. Dobrnelam jednak do konca, zrobilam licencjata is twierdzilam ,ze teraz przed spelnieniem marzenim nic mnie nie powstrzyma
A ta szkola... polecili mi ja znajomi. Potem szperalam troszke i szukalam opini na jej temat, ktore bardzo mile mnie zaskoczyly.
Tak znalazlam sie na forum
Poszlam wiec na Turystykei Rekreacje, ktora byla kompletna pomylka. Dobrnelam jednak do konca, zrobilam licencjata is twierdzilam ,ze teraz przed spelnieniem marzenim nic mnie nie powstrzyma
A ta szkola... polecili mi ja znajomi. Potem szperalam troszke i szukalam opini na jej temat, ktore bardzo mile mnie zaskoczyly.
Tak znalazlam sie na forum
-
- Zaczyna działać
maland pisze:tak tez zamierzam zrobicTak więc śmiało się integrować
a spotykaliscie sie w koncu, czy nie? bo szczerze mowiac nie przebrnalem jeszcze przez te 60 stron watku.
pozdr
am
Witam Koleznake
Widze, ze kolejna kobieta w naszym gronie, a to sie chwali
Jesli chodzi o te 60 stron naszego watku-zycze przyjemnej lektury
Mam nadzieje, ze niedziela i spotkanie Ci odpowiadaja
Pozdrawiam
-
- Początkujący(a)
-
- Zaczyna działać
No tak... ja tez nie mam mozliwosci sledzenia na biezaco naszgo watku i doznaje szoku za kazdym razem kiedy tu wchodze, ze przybylo mnostwo wpisow
Kolege bardzo przepraszam! Jak moglam nie zauwazyc, ze to osobnik plci meskiej(a u nas takowych deficyt). Mam nadzieje, ze nie zostane skazana na wieczne potepienie?
Kolege bardzo przepraszam! Jak moglam nie zauwazyc, ze to osobnik plci meskiej(a u nas takowych deficyt). Mam nadzieje, ze nie zostane skazana na wieczne potepienie?
-
- Zawsze coś napisze
no co ty..Carline pisze: Kolege bardzo przepraszam! Jak moglam nie zauwazyc, ze to osobnik plci meskiej(a u nas takowych deficyt). Mam nadzieje, ze nie zostane skazana na wieczne potepienie?
bede cie tylko przypiekac na rożnie ;P
a co do spotkania w niedziele, to jak nie wyjade z Warszawy, to bede.
Pozdr
am (on) ;P