Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
witam,
mam następujące pytanie:
czy znane są już może terminy zjazdów w październiku?
chciałbym po prostu wiedzieć, które to będą weekendy, aby móc rozplanować sobie pracę w te, podczas których zajęcia nie będą się odbywać, a muszę niestety zrobić to już na dniach(:
z góry dzięki za odpowiedź.
pozdrawiam!
mam następujące pytanie:
czy znane są już może terminy zjazdów w październiku?
chciałbym po prostu wiedzieć, które to będą weekendy, aby móc rozplanować sobie pracę w te, podczas których zajęcia nie będą się odbywać, a muszę niestety zrobić to już na dniach(:
z góry dzięki za odpowiedź.
pozdrawiam!
-
- Ekspert
W chwili obecnej nie znam jeszcze terminów zjazdów, ale w poniedziałek będzie już Sławek i być może wypowie się w tej kwestii.suwak pisze:czy znane są już może terminy zjazdów w październiku?
PS. Tak w ogóle pisałam do Ciebie maila Ale najwyraźniej go nie odebrałes. Gdybyś miał możliwość, to podmień u mnie odpis matury na oryginał
-
- Nowy(a)
to ja pozwolę sobie ponowić pytanie, gdyż informacja ta jest mi bardzo bardzo bardzo potrzebna(:OSHka pisze:W chwili obecnej nie znam jeszcze terminów zjazdów, ale w poniedziałek będzie już Sławek i być może wypowie się w tej kwestii.suwak pisze:czy znane są już może terminy zjazdów w październiku?
niestety, nic do mnie nie dotarło. być może jest jakiś błąd w adresie lub jest on już nieaktualny. nie mogę nigdzie znaleźć do Ciebie bezpośredniego namiaru, więc podsyłam swój adres na szkolareklamy@szkolareklamy.plOSHka pisze: PS. Tak w ogóle pisałam do Ciebie maila Ale najwyraźniej go nie odebrałes. Gdybyś miał możliwość, to podmień u mnie odpis matury na oryginał
co do świadectwa to jest to aktualnie niemożliwe, gdyż oryginał znajduje się na innej uczelni.
pozdrawiam
-
- Zaczyna działać
niezwykle uszczesliwiona jestem na mysl o mozliwosci zrobienia licencjatu w WSRze
niestety obecnie dzieli mnie nie co wiekszy dystans do szkoly niz poprzednim razem, niewiem czy podolalabym z przyjazdami co 2 tyg do Warszawy, mam zatem pare pytan..:
czy jest mozliwosc studiowania w trybie indywidualnym - przyjazdow raz w miesiacu??
i czy osoby ktore ukonczyly szkole, lecz nie obronily sie tez moga startowac w wyscigu po tytul licencjata?
a i ostatnie, czy ktos moglby mi podac moje haslo na maila: kingapyzel@tlen.pl
login: kinia
??
dawno sie nie logowalam
niestety obecnie dzieli mnie nie co wiekszy dystans do szkoly niz poprzednim razem, niewiem czy podolalabym z przyjazdami co 2 tyg do Warszawy, mam zatem pare pytan..:
czy jest mozliwosc studiowania w trybie indywidualnym - przyjazdow raz w miesiacu??
i czy osoby ktore ukonczyly szkole, lecz nie obronily sie tez moga startowac w wyscigu po tytul licencjata?
a i ostatnie, czy ktos moglby mi podac moje haslo na maila: kingapyzel@tlen.pl
login: kinia
??
dawno sie nie logowalam
-
- Początkujący(a)
hmm cos nie moglam znalesc czasu zeby tu popytac a czasu coraz mniej.
moglabym kogos prosic zeby wytlumaczyl mi blondynce na ktorym roku studiow jestem jesli skonczylam wsr?
bo w tej chwili studiuje w lodzi / pracuje i zostalo mi 1,5roku do konca licencjatu ale nie ukrywam ze tesknie za wsr a szkola w lodzi pozostawia WIELE do zyczenia.
a po za tym czy jest to wazne z jakiej specjalnosci jestem?
moglabym kogos prosic zeby wytlumaczyl mi blondynce na ktorym roku studiow jestem jesli skonczylam wsr?
bo w tej chwili studiuje w lodzi / pracuje i zostalo mi 1,5roku do konca licencjatu ale nie ukrywam ze tesknie za wsr a szkola w lodzi pozostawia WIELE do zyczenia.
-
- Zadomowił(a) się
bambi pisze:hmm cos nie moglam znalesc czasu zeby tu popytac a czasu coraz mniej.
Zdecydowanie zostań w Łodzi...na dziennikarstwie będzie Ci ciężko z takimi bykami ortograficznymi
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
Zdecydowanie od październikaanna_maria pisze:mam pytanie na temat oplaty, konkretnie chodzi mi o to czy trzeba zaplacic we wrzesniu czy od pazdziernika?
Proponowałabym jak najszybciej przestawić się na bycie studentką i na brak roku szkolnego, ponieważ to już rok akademicki Cię obowiązuje A zatem wakacje od lipca do końca września
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
Nie bardzo rozumiem. Przecież licencjat to studia wyższe, więc nie tylko rok akademicki, ale także miano studenta, indeks studencki, legitymacja studencka (Dla rozwiania jakichkolwiek niejasności - w tym roku tylko absolwenci WSR mogą podjąć studia licencjackie u nas).maland pisze:tylko szkoda ze poza studenckimi terminami nie mamy po tej szkole poststudenckiego wyksztalcenia..OSHka pisze:Proponowałabym jak najszybciej przestawić się na bycie studentką
Z tego co rozejrzałam się po forum, dopiero zaczynasz przygodę z Warszawską Szkołą Reklamy Wszystko przed Tobą
-
- Ekspert
-
- Ekspert