Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
No wiecie, o umiejętnościach itd. co ja mogę powiedzieć, nie mi to oceniać chyba że mowa o piłkarzykach (dziś prezes był przez chwilę widownią )._Kaska_ pisze:Na pewno mowi o brunetkach i blondynkach.
Dzis Go nawet widzialam na Placu Konstytucji z jedna blondynka...
A na myśli miałem takie pierwsze wrażenie otwartości, kolorowości, dobrego patrzenia z oczu ludzóf. Nie ma jak szkoła do której idzie się z przyjemnością by spotkać znajomych taka w której jest klimat, i to że jesteśmy zaoczni imo nie przeszkadza w budowaniu go.
Żaden facet przy zdrowych zmysłach nie powie mi, że nie ma dla Niego kompletnie znaczenia czy po szkole kręci się urodziwa płeć piękna Kobiety to najpiękniejszy i najbardziej pokręcony"Twór" Boga (czy w co kto tam wierzy), więc Wasze towarzystwo jest raczej pożądane
Kasiu wylookałaś mnie i nawet nie pomachałaś?! No wiesz...
A koleżanka z którą wracałem to od Nas ze szkoły, 1 rok grafiki, bardzo ładna ale tu nie ma co słodzić bo pewnie sama sobie z tego zdaje sprawę a kto nie oślepł też to widzi, totalnie pozytywne jest to, że fajnie mi się z Nią rozmawiało wrażenie jak najbardziej na + i takie osoby jak Wy czy Ona właśnie mogą tworzyć super klimat szkoły
-
- Ekspert
No to i ja się wypowiem [choć kompletnie tu nie pasuję, bo ani nie słuchacz, ani nie fotograf ;P] ale chciałam powiedzieć, że...
Nam również strasznie miło było Was powitać / zobaczyć po wakacjach (w tym drugim przypadku zdążyliśmy się już stęsknić ] a co do naszych nowych Słuchaczy to faktycznie 'dobrze im z oczu patrzy' i mamy nadzieję, że godnie podtrzymają naszą przyjazną atmosferę i klimat - Liczymy na Was! - Witajcie w WSR!:D
Nam również strasznie miło było Was powitać / zobaczyć po wakacjach (w tym drugim przypadku zdążyliśmy się już stęsknić ] a co do naszych nowych Słuchaczy to faktycznie 'dobrze im z oczu patrzy' i mamy nadzieję, że godnie podtrzymają naszą przyjazną atmosferę i klimat - Liczymy na Was! - Witajcie w WSR!:D