"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
<ściana> dziewczyny rozbrajacie mnie ...
Konto Szkoły
Bank: VOLKSWAGEN BANK direct
Nr r-ku 62 2130 0004 2001 0214 5621 0001
raty masz w umowie, albo poszukaj na forum w niezbędniku czy innych takich tam...
nathka, jeśli jesteś na rezerwie to nie trzeba się wypisywać bo i z czego, no chyba że chcesz mieć pewność, że i na rezerwie nie będziesz
Konto Szkoły
Bank: VOLKSWAGEN BANK direct
Nr r-ku 62 2130 0004 2001 0214 5621 0001
raty masz w umowie, albo poszukaj na forum w niezbędniku czy innych takich tam...
nathka, jeśli jesteś na rezerwie to nie trzeba się wypisywać bo i z czego, no chyba że chcesz mieć pewność, że i na rezerwie nie będziesz
-
- Nowy(a)
-
- Zaczyna działać
ja bym w tytule napisał np. imię nazwisko, numer indeksu, czesne za rok 2009/2010, rata xx z xx , tryb dzienny/zaoczny. Jakoś tak improwizował bymaG pisze:Avallar pisze:<ściana> dziewczyny rozbrajacie mnie ...
ejjjjjj noooo weeeez :pp nie śmiej się noo:P bede miala traume i nigdy wiecej o nic nie zapytam już
oj bo gdzies mi sie czytało że w tytule piszemy coś tam coś tam, a nie moglam znalezc teraz tego i juz szukac mi sie nie chce no
-
- Zawsze coś napisze
tuuuuuuuuuu
http://wsr.pl/ftopict-6727.html
jest wszystko co trzeba wiedziec. Ctrl+F i znajdziesz co trzeba
w twoim przypadku pkt 14 (jest tam nawet druk do pobrania/wygenerowania)
http://wsr.pl/ftopict-6727.html
jest wszystko co trzeba wiedziec. Ctrl+F i znajdziesz co trzeba
w twoim przypadku pkt 14 (jest tam nawet druk do pobrania/wygenerowania)
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
Nie no bez przesady Po prostu II rok nadal nie powrócił z wakacji, a pierwszy się jeszcze nie naumiał na tyle, żeby filmy kręcić ale spokojnie - jutro poumieszczam Twoją prośbę na jakiś tablicach i innych - może wtedy ktos się zgłosi [zwłaszcza że dzienne 'telewizory' mają zajęcia obowiązkowe w czwartek, a zaoczne w najbliższy weekend ]kamil_pld pisze:Moje pytanie dotyczy mojego poprzedniego posta
Sa w szkole jakies ekipy z portfolio, ktore chcialyby zrobic film?
Jest opcja na zarobienie, a sygnalu zycia nie widac.
Zamęczacie teraz w szkole ludzi az tak bardzo, ze nie chce sie nikomu nic robic?
-
- Nowy(a)
REZYGNACJA z przedmiotu
Ja mam pytanie natury technicznej, mianowicie czy można zrezygnować po 1 wykładzie z konkretnego przedmiotu dodatkowego?
Jestem słuchaczem SG ale zapisałem się na jeden przedmiot (branding) w weekend gdzie zajęcie mają inne kierunki. Byłem na pierwszych zajęciach i wpisałem się na listę, jednak choć wykład jest interesujący, doszedłem do wniosku iż takie przychodzenie na 1 zajęcia w "wolny weekend" bardzo dezorganizuje mi czas i w związku z tym myślę o rezygnacji z niego przynajmniej w tym semestrze.
Czy jest to możliwe a jeśli tak to jak to zrobić?:>
Pozdrawiam,
M
Jestem słuchaczem SG ale zapisałem się na jeden przedmiot (branding) w weekend gdzie zajęcie mają inne kierunki. Byłem na pierwszych zajęciach i wpisałem się na listę, jednak choć wykład jest interesujący, doszedłem do wniosku iż takie przychodzenie na 1 zajęcia w "wolny weekend" bardzo dezorganizuje mi czas i w związku z tym myślę o rezygnacji z niego przynajmniej w tym semestrze.
Pozdrawiam,
M
-
- Zaczyna działać
O, dziekujepesca pisze:Nie no bez przesady Po prostu II rok nadal nie powrócił z wakacji, a pierwszy się jeszcze nie naumiał na tyle, żeby filmy kręcić ale spokojnie - jutro poumieszczam Twoją prośbę na jakiś tablicach i innych - może wtedy ktos się zgłosi [zwłaszcza że dzienne 'telewizory' mają zajęcia obowiązkowe w czwartek, a zaoczne w najbliższy weekend ]kamil_pld pisze:Moje pytanie dotyczy mojego poprzedniego posta
Sa w szkole jakies ekipy z portfolio, ktore chcialyby zrobic film?
Jest opcja na zarobienie, a sygnalu zycia nie widac.
Zamęczacie teraz w szkole ludzi az tak bardzo, ze nie chce sie nikomu nic robic?
-
- Zaczyna działać
Re: REZYGNACJA z przedmiotu
Pójść do prowadzącego i się wypisać.WavY pisze:Ja mam pytanie natury technicznej, mianowicie czy można zrezygnować po 1 wykładzie z konkretnego przedmiotu dodatkowego?
Pozdrawiam,
M
-
- Loża WSR
Re: REZYGNACJA z przedmiotu
Avallar pisze: Czy jest to możliwe a jeśli tak to jak to zrobić?:>
Pozdrawiam,
M
musisz WavY pójść do wykładowcy na następne zajęcia i się wypisaćj eżeli tego nie zrobisz zostaniesz automatycznie wciągnięty na listę i wtedy nie będzie zmiłuj i trzeba będzie ten przedmiot zaliczać w sesji