Mydło & powidło {wątek w trakcie porządkowania}
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
-
- Zadomowił(a) się
-
- Ekspert
Z opłatami sprawa wygląda tak, że musicie mieć uregulowane płatności na bieżąco, czyli do 10tego każdego miesiąca (za listopad do 10.11., za grudzień do 10.12). Termin trzeciej raty właśnie nadchodzi!
Potwierdzenie dokonania przelewu jest mi niepotrzebne. Opłaty wpłacacie na konto WSTH, oni prowadzą pełną dokumentację do tego. Ja jedynie co miesiąc dostaję (jedynie do informacji) rozpiskę z zaległościami. To, że Wam o tym przypominam, to jedynie moja troska, byście nie mieli problemów żadnych..
Co do godzin dodatkowego zjazdu (II termin - 5/6 XII) - dostaniecie stosownego maila z informacjami Cierpliwości
Potwierdzenie dokonania przelewu jest mi niepotrzebne. Opłaty wpłacacie na konto WSTH, oni prowadzą pełną dokumentację do tego. Ja jedynie co miesiąc dostaję (jedynie do informacji) rozpiskę z zaległościami. To, że Wam o tym przypominam, to jedynie moja troska, byście nie mieli problemów żadnych..
Co do godzin dodatkowego zjazdu (II termin - 5/6 XII) - dostaniecie stosownego maila z informacjami Cierpliwości
-
- Ekspert
Audycje radiowe studentów ID WSR do ściągnięcia
Oto audycja, którą studenci Instytutu Dziennikarstwa WSR/WSTH nagrali w studiu Polskiego Radia SA na warsztatach radiowych w dn. 21-22/11/2009 (w formacie mp3 128kb/s).
--> TUTAJ
Jeśli ktoś chce mieć ten materiał w lepszej jakości - zapraszam na "koniec świata".
PS. Kuba Marcinowicz i Kasia Furst-Wojtkowska dołączają pozdrowienia! (I zapraszają następnych...)
--> TUTAJ
Jeśli ktoś chce mieć ten materiał w lepszej jakości - zapraszam na "koniec świata".
PS. Kuba Marcinowicz i Kasia Furst-Wojtkowska dołączają pozdrowienia! (I zapraszają następnych...)
-
- Zadomowił(a) się
kurcze, czy to jest jakaś tajemnica??? Czy może jeszcze nie wiadomo po prostu co to ma być w ten weekend??? Jeśli nie załapię się na busa i spóźnię o pół dnia to nie będzie to moja wina, bo nie wiem na kiedy mam rezerwować. A dzień w jedną czy w drugą to jest różnica i to znaczna, bo my pracujemy i spora część z nas dojeżdża do Warszawy z innych miast.OSHka pisze:Co do godzin dodatkowego zjazdu (II termin - 5/6 XII) - dostaniecie stosownego maila z informacjami Cierpliwości
Czy w związku z tym ktoś mógłby wreszcie uchylić rąbka tajemnicy czy dowiemy się w sobotę o 7. rano, że mamy na 8:00??
taaak...wnerwiłam się jak rzadko!
-
- Początkujący(a)
Odpowiedź na pytania niezadane :)
Jakby ktoś miał wątpliwości co do zapisania się na studia w ID, to powinien przeżyć taki dzień jak dzisiaj - rewelacyjnie wyglądają te warsztaty w radio. Kasia Wojtkowska jest najbardziej pozytywnym człowiekiem roku, Kuba ma najlepsze teksty miesiąca, ekipa wyśmienita, ludzie kreatywni, konflikty twórcze, atmosfera jak na zajęciach z Etyki przy dyskusji o karze śmierci (co wbrew pierwszemu wrażeniu również jest komplementem) i w ogóle OCH! ACH!
Mam wielką i puchatą nadzieję, że dostaniemy kopie audycji, które jutro będziemy nagrywać. Damn - chwała i sława temu, kto wpadł na taką koncepcję zjazdu praktycznego.
PS: Ewelinkoooo, czy mój i Bartka indeks nadal są u Ciebie? Bośmy pogłupieli bardziej, niż Matka Natura przykazała w dniu narodzin!
Mam wielką i puchatą nadzieję, że dostaniemy kopie audycji, które jutro będziemy nagrywać. Damn - chwała i sława temu, kto wpadł na taką koncepcję zjazdu praktycznego.
PS: Ewelinkoooo, czy mój i Bartka indeks nadal są u Ciebie? Bośmy pogłupieli bardziej, niż Matka Natura przykazała w dniu narodzin!
-
- Ekspert
Re: Odpowiedź na pytania niezadane :)
1. Skoro I grupa dostała nagranie, a II by nie dostała, to musielibyśmy się liczyć z tym, że Mikołaj o nas zapomniaddergeddon pisze:Mam wielką i puchatą nadzieję, że dostaniemy kopie audycji, które jutro będziemy nagrywać. Damn - chwała i sława temu, kto wpadł na taką koncepcję zjazdu praktycznego.
2. Aktualnie nie jestem w pracy (o dziwo) , więc na 100% sprawdzić nie mogę czy Wasze indeksy mam, aaaale wydaje mi się, ze jednak są
-
- Początkujący(a)
(po nagraniach)
WOW! Praca za mikrofonem nie jest dla mnie. Jestem bardziej inside man'em niż fronterem, dlatego apeluję o warsztaty dla realizatorów!
BTW: Nasza (chyba) dwugodzinna audycja powala poprzednią na kolanki. I nie ma w tym ani grama mojej zasługi, hehe... - ot co!
PS: Spoko Oshka, nie ma sprawy.
WOW! Praca za mikrofonem nie jest dla mnie. Jestem bardziej inside man'em niż fronterem, dlatego apeluję o warsztaty dla realizatorów!
BTW: Nasza (chyba) dwugodzinna audycja powala poprzednią na kolanki. I nie ma w tym ani grama mojej zasługi, hehe... - ot co!
PS: Spoko Oshka, nie ma sprawy.