Ogolnie wszystko fajnie, ale nie placi sie za czyjes bledy tylko za swoje. Ja w tym przypadku prace pisalam i nie widze powodu, abym miala ja powtarzac, albo z niej odpowiadac. Z drugiej strony ciesze sie tylko z jednego, ze na liscie osob, ktore rzekomo nie pisaly testu I nie jestem sama, ktora pisala, a oceny nie ma. Mysle, ze p.Plawki musi sie bardziej postarac i poszperac w tych pracach.OSHka pisze:Rozmawiałam z p. Pławskim. Niestety on nie ma śladu po tej pracy, ani oceny, ani samej pracy.. Wyjść jest kilka: odpowiadasz z tematyki dotyczącej pierwszego testu lub piszesz test nr I. Ogólnie sie nie stresuj, będzie dobrze i bez problemówMartha pisze:A jak sie moge dowiedziec czemu nie mam oceny z testu I z agencji.
ARCHIWUM: sesje egzaminacyjne 2009-2011
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Ekspert
I sprawa się wyjaśniła Pisz wyraźnie swoje nazwisko P. Pławski znalazł pracę Bobrowskiej Marty, a ze takowej nie ma, to musisz być Ty 3+ tam widniejeMartha pisze:Ogolnie wszystko fajnie, ale nie placi sie za czyjes bledy tylko za swoje. Ja w tym przypadku prace pisalam i nie widze powodu, abym miala ja powtarzac, albo z niej odpowiadac. Z drugiej strony ciesze sie tylko z jednego, ze na liscie osob, ktore rzekomo nie pisaly testu I nie jestem sama, ktora pisala, a oceny nie ma. Mysle, ze p.Plawki musi sie bardziej postarac i poszperac w tych pracach.
-
- Ekspert
Kamien z serca DziekiOSHka pisze:I sprawa się wyjaśniła Pisz wyraźnie swoje nazwisko P. Pławski znalazł pracę Bobrowskiej Marty, a ze takowej nie ma, to musisz być Ty 3+ tam widniejeMartha pisze:Ogolnie wszystko fajnie, ale nie placi sie za czyjes bledy tylko za swoje. Ja w tym przypadku prace pisalam i nie widze powodu, abym miala ja powtarzac, albo z niej odpowiadac. Z drugiej strony ciesze sie tylko z jednego, ze na liscie osob, ktore rzekomo nie pisaly testu I nie jestem sama, ktora pisala, a oceny nie ma. Mysle, ze p.Plawki musi sie bardziej postarac i poszperac w tych pracach.
-
- Ekspert
-
- Początkujący(a)
-
- Zadomowił(a) się
Bezczelnie podpinam się pod to pytanie...addergeddon pisze:Czy Trębicki będzie dawał wpisy w jakimś innym dniu niż sobota? Albo czy można dla niego zostawić indeks w Sekretariacie?
i jeszcze jedno, czy komuś z chodzących na flasha Trębicki odpisał na maila czy nie? Bo w zasadzie to nawet nie wiemy czy zaliczyliśmy czy mamy coś poprawiać... trochę lipa
-
- Czasami coś napisze
anna_maria pisze:gdzie byla pierwsza agencja prasowa, ktora jest jej nastpeczynią, jakie sa teraz najwieksze, pierwsze gazety, jaki wynalazek mial wplyw na rozwoj agencji prasowych, jaka agencja nadaje najwiecej depesz, jakie jest rozwiniecie skrótu PAP, zasada odwroconej piramidy, czy szyk zdan ma znaczenie, XINHUA to nazwa jakiej agencji? (Chiny), czy stacje tv kupuja info. od agencji, w ktorym roku powstala pierwsza polska agencja(PAT)?, aki powinien byc tytul artykulu internetowego, czy kazdy tekst powinien miec tytulPersja pisze:Na własne uszeta słyszałam jak mówił że jesli ktoś nie pisał testu to odpowiada z tego co bylo na tescie... wiec ponawiam swoje błaganie o pomoc....anna_maria pisze:to chyba nie ma większego znaczenia ponieważ i tak trzeba bedzie to zaliczyć ustnie wiec pewnie bedzie pytał ogólnie
Bardzo, bardzo Ci dziękuje :]
-
- Loża WSR
szczerze to nie wydaje mi sie zeby za jedna prace bylo 3 sadzac po tym co inni przynosili a dostawali 4.. Sioma patrzy na te prace i o nie dopytuje - wiec dobrze by bylo abys "wiedział i rozumiał" o czym napisales - on zapyta czemu tak uwazasz itd.. a prezentacje musi przejrzec, dopytac skad brales, czemu taki temat - taki troche drążyciel ten PanWiciu pisze:ok dzięki.......zrobiłem tylko to 'wypracowanie' bo prezentacji raczej nie zdążę :/ może chociaż trójczyna na koniec wpadnie
-
- Początkujący(a)
Ewelinko, czy mogłabyś uskutecznić odgórnego maila do Pana Trębickiego z prośbą, żeby udostępnił listę ocen, albo odpisał na maile poszczególnym osobom? Bośmy Mu powysyłali maile z adnotacją, coby potwierdził odbiór i dał znać jak się rzeczy mają, ale Jego ani słychu, ani widu. I wiem, że pewnie dotarły, ale jak ocen nie dostaniemy, to skąd mamy wiedzieć przed kolejnym terminem co poprawić i zmienić? UGH.
Proszę?
Proszę?
-
- Ekspert
W komunikatach jest napisane: Trębicki Michał [Adobe Flash] - 15:30 - 17:00 [sala 7]. O inne terminy musicie pytać sekretariat WSR, tym bardziej, że ja piątki mam wolne i właśnie piszę z domku..addergeddon pisze:Czy Trębicki będzie dawał wpisy w jakimś innym dniu niż sobota? Albo czy można dla niego zostawić indeks w Sekretariacie?
Zostawienie indeksu u mnie niewiele pomoże, ponieważ cały dzień muszę wydawać protokoły itd., a wszyscy wykładowcy przechodzą tylko przez tamten sekretariat.. Nie chcę obiecywać czegoś, czego nie uda mi sie zrobić
W związku z tym, że nie ma mnie dziś w pracy - maila także nie mogę wysłać do p. Trębickiego