ARCHIWUM: sesje egzaminacyjne 2009-2011

Informacje dla Studentów w WSR.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

Zablokowany
Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 21 sty (czw) 2010, 11:17:21

OSHka pisze:
Martha pisze:A jak sie moge dowiedziec czemu nie mam oceny z testu I z agencji.
Rozmawiałam z p. Pławskim. Niestety on nie ma śladu po tej pracy, ani oceny, ani samej pracy.. Wyjść jest kilka: odpowiadasz z tematyki dotyczącej pierwszego testu lub piszesz test nr I. Ogólnie sie nie stresuj, będzie dobrze i bez problemów :)
Ogolnie wszystko fajnie, ale nie placi sie za czyjes bledy tylko za swoje. Ja w tym przypadku prace pisalam i nie widze powodu, abym miala ja powtarzac, albo z niej odpowiadac. Z drugiej strony ciesze sie tylko z jednego, ze na liscie osob, ktore rzekomo nie pisaly testu I nie jestem sama, ktora pisala, a oceny nie ma. Mysle, ze p.Plawki musi sie bardziej postarac i poszperac w tych pracach.

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 21 sty (czw) 2010, 11:26:41

Martha pisze:Ogolnie wszystko fajnie, ale nie placi sie za czyjes bledy tylko za swoje. Ja w tym przypadku prace pisalam i nie widze powodu, abym miala ja powtarzac, albo z niej odpowiadac. Z drugiej strony ciesze sie tylko z jednego, ze na liscie osob, ktore rzekomo nie pisaly testu I nie jestem sama, ktora pisala, a oceny nie ma. Mysle, ze p.Plawki musi sie bardziej postarac i poszperac w tych pracach.
I sprawa się wyjaśniła :) Pisz wyraźnie swoje nazwisko :) P. Pławski znalazł pracę Bobrowskiej Marty, a ze takowej nie ma, to musisz być Ty ;) 3+ tam widnieje :)

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 21 sty (czw) 2010, 11:28:09

OSHka pisze:
Martha pisze:Ogolnie wszystko fajnie, ale nie placi sie za czyjes bledy tylko za swoje. Ja w tym przypadku prace pisalam i nie widze powodu, abym miala ja powtarzac, albo z niej odpowiadac. Z drugiej strony ciesze sie tylko z jednego, ze na liscie osob, ktore rzekomo nie pisaly testu I nie jestem sama, ktora pisala, a oceny nie ma. Mysle, ze p.Plawki musi sie bardziej postarac i poszperac w tych pracach.
I sprawa się wyjaśniła :) Pisz wyraźnie swoje nazwisko :) P. Pławski znalazł pracę Bobrowskiej Marty, a ze takowej nie ma, to musisz być Ty ;) 3+ tam widnieje :)
Kamien z serca :) Dzieki

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 21 sty (czw) 2010, 11:30:03

Martha pisze:Kamien z serca :) Dzieki
Do usług :) Pierwsza rozmowa (16 min.) nic nie przyniosła, druga też nic, dopiero przy trzeciej śledztwo przyniosło efekt :) Gratuluję, jeden przedmiot mniej do zaliczania :)

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 21 sty (czw) 2010, 11:35:03

OSHka pisze:
Martha pisze:Kamien z serca :) Dzieki
Do usług :) Pierwsza rozmowa (16 min.) nic nie przyniosła, druga też nic, dopiero przy trzeciej śledztwo przyniosło efekt :) Gratuluję, jeden przedmiot mniej do zaliczania :)
A ze etyke mozna bedzie przepisac, to sesje uwazam za zakonczona :):)

Wiciu
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Wiciu » 21 sty (czw) 2010, 17:19:05

Jahmal pisze:prezentacja na dowolny temat w power poincie
wypracowanie/artykuł nt. Niezależnośc finansowa
Ktoś wie czy wypracowanie ma zajęcia 'komputer w pracy dziennikarza' to na płytce przynieść czy wydrukowane??

addergeddon
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: addergeddon » 21 sty (czw) 2010, 20:19:41

Czy Trębicki będzie dawał wpisy w jakimś innym dniu niż sobota? Albo czy można dla niego zostawić indeks w Sekretariacie?

a_anka
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: a_anka » 21 sty (czw) 2010, 20:21:45

addergeddon pisze:Czy Trębicki będzie dawał wpisy w jakimś innym dniu niż sobota? Albo czy można dla niego zostawić indeks w Sekretariacie?
Bezczelnie podpinam się pod to pytanie...

i jeszcze jedno, czy komuś z chodzących na flasha Trębicki odpisał na maila czy nie? Bo w zasadzie to nawet nie wiemy czy zaliczyliśmy czy mamy coś poprawiać... trochę lipa

Jahmal
Nowy(a)

Post autor: Jahmal » 21 sty (czw) 2010, 21:55:37

Ktoś wie czy wypracowanie ma zajęcia 'komputer w pracy dziennikarza' to na płytce przynieść czy wydrukowane??
przynieś na jakimś nośniku

Wiciu
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Wiciu » 21 sty (czw) 2010, 22:17:47

ok dzięki.......zrobiłem tylko to 'wypracowanie' bo prezentacji raczej nie zdążę :/ może chociaż trójczyna na koniec wpadnie :P

Persja
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Persja » 21 sty (czw) 2010, 22:45:20

anna_maria pisze:
Persja pisze:
anna_maria pisze:to chyba nie ma większego znaczenia ponieważ i tak trzeba bedzie to zaliczyć ustnie wiec pewnie bedzie pytał ogólnie
Na własne uszeta słyszałam jak mówił że jesli ktoś nie pisał testu to odpowiada z tego co bylo na tescie... wiec ponawiam swoje błaganie o pomoc....
gdzie byla pierwsza agencja prasowa, ktora jest jej nastpeczynią, jakie sa teraz najwieksze, pierwsze gazety, jaki wynalazek mial wplyw na rozwoj agencji prasowych, jaka agencja nadaje najwiecej depesz, jakie jest rozwiniecie skrótu PAP, zasada odwroconej piramidy, czy szyk zdan ma znaczenie, XINHUA to nazwa jakiej agencji? (Chiny), czy stacje tv kupuja info. od agencji, w ktorym roku powstala pierwsza polska agencja(PAT)?, aki powinien byc tytul artykulu internetowego, czy kazdy tekst powinien miec tytul

Bardzo, bardzo Ci dziękuje :]

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 21 sty (czw) 2010, 22:56:57

Wiciu pisze:ok dzięki.......zrobiłem tylko to 'wypracowanie' bo prezentacji raczej nie zdążę :/ może chociaż trójczyna na koniec wpadnie :P
szczerze to nie wydaje mi sie zeby za jedna prace bylo 3 sadzac po tym co inni przynosili a dostawali 4.. Sioma patrzy na te prace i o nie dopytuje - wiec dobrze by bylo abys "wiedział i rozumiał" o czym napisales - on zapyta czemu tak uwazasz itd.. a prezentacje musi przejrzec, dopytac skad brales, czemu taki temat - taki troche drążyciel ten Pan :)

Wiciu
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Wiciu » 21 sty (czw) 2010, 23:05:58

no to prze!@$#%#%$^

addergeddon
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: addergeddon » 22 sty (pt) 2010, 10:39:19

Ewelinko, czy mogłabyś uskutecznić odgórnego maila do Pana Trębickiego z prośbą, żeby udostępnił listę ocen, albo odpisał na maile poszczególnym osobom? Bośmy Mu powysyłali maile z adnotacją, coby potwierdził odbiór i dał znać jak się rzeczy mają, ale Jego ani słychu, ani widu. I wiem, że pewnie dotarły, ale jak ocen nie dostaniemy, to skąd mamy wiedzieć przed kolejnym terminem co poprawić i zmienić? UGH.

Proszę?

:)

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 22 sty (pt) 2010, 11:15:21

addergeddon pisze:Czy Trębicki będzie dawał wpisy w jakimś innym dniu niż sobota? Albo czy można dla niego zostawić indeks w Sekretariacie?
W komunikatach jest napisane: Trębicki Michał [Adobe Flash] - 15:30 - 17:00 [sala 7]. O inne terminy musicie pytać sekretariat WSR, tym bardziej, że ja piątki mam wolne i właśnie piszę z domku..
Zostawienie indeksu u mnie niewiele pomoże, ponieważ cały dzień muszę wydawać protokoły itd., a wszyscy wykładowcy przechodzą tylko przez tamten sekretariat.. Nie chcę obiecywać czegoś, czego nie uda mi sie zrobić :(

W związku z tym, że nie ma mnie dziś w pracy - maila także nie mogę wysłać do p. Trębickiego :(

Zablokowany