Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Przypomnienie
Przypominam
OSTATECZNE przesunięcie terminu wysłania pracy z Historii chrześcijaństwa:
DEADLINE 09.05.2010r.
PS. Mail do Wykładowcy jest na skrzynce pocztowej ID WSR.
OSTATECZNE przesunięcie terminu wysłania pracy z Historii chrześcijaństwa:
DEADLINE 09.05.2010r.
PS. Mail do Wykładowcy jest na skrzynce pocztowej ID WSR.
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
Plan zajęć, jaki będzie obowiązywał na najbliższym zjeździe (08/09.05.2010r.) to plan, który był pierwotnie ustalony na ten dzień.a_anka pisze:A ja mam pytanie o plan na najbliższy zjazd... który plan obowiązuje, bo nam się trochę poprzestawiało...
Zajęcia z 17/18.04.2010r. odbędą się 22/23.05.2010r.
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
ja tu taką zagwozdkę posiadam..
grupa starszaków na 9maja miała do Pana z retoryki (Wegner) esej do napisania, jednak tematy na ten esej miały być nam podane własnie 17/18 kwietnia... rozumiem, że nic nie wiadomo i tematy poznamy dopiero w najblizsza niedzielę?
i pytanie apropo warszatów dziennikarskich - bylismy z R na felietonie, do napisania felieton, jednak ani widu ani slychu gdzie i komu go wysłać.. i do kiedy przede wszystkim. dziekuje za odpowiedzi. no!
ps. i jesli ktos sie orientuje do kiedy filmik na premier-a u Łukasza Kopeć trzeba to prosze o info
grupa starszaków na 9maja miała do Pana z retoryki (Wegner) esej do napisania, jednak tematy na ten esej miały być nam podane własnie 17/18 kwietnia... rozumiem, że nic nie wiadomo i tematy poznamy dopiero w najblizsza niedzielę?
i pytanie apropo warszatów dziennikarskich - bylismy z R na felietonie, do napisania felieton, jednak ani widu ani slychu gdzie i komu go wysłać.. i do kiedy przede wszystkim. dziekuje za odpowiedzi. no!
ps. i jesli ktos sie orientuje do kiedy filmik na premier-a u Łukasza Kopeć trzeba to prosze o info
-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
*grupa młodszych roczników też miała dostać tematy na esej na zaliczenie podobno (ale u nas chyba nie padł termin jego oddania?)
**co do warsztatów - to chyba każda grupa ma ten sam problem...
Niektórzy już przez to w panikę wpadają.
A czy to po prostu nie będzie nam zaliczone? Bez oceny, tylko zal.?
Bo ja sobie nie wyobrażam, że po 3(?) godzinnym wykładzie mielibyśmy pisać te felietony, wywiady, reportaże itp. na oceny i jeszcze nie wiadomo kto by to miał sprawdzać ;/
Więc w tym temacie powinien ktoś się wypowiedzieć, bez owijania w bawełnę, siania paniki itd.
***długi weekend - jeden był, drugi będzie, trzeci też jakiś się pewnie nadarzy...
Już czas - wakacji!
nie przedłużajmy, bo zaraz każdemu nie będzie coś pasować...
**co do warsztatów - to chyba każda grupa ma ten sam problem...
Niektórzy już przez to w panikę wpadają.
A czy to po prostu nie będzie nam zaliczone? Bez oceny, tylko zal.?
Bo ja sobie nie wyobrażam, że po 3(?) godzinnym wykładzie mielibyśmy pisać te felietony, wywiady, reportaże itp. na oceny i jeszcze nie wiadomo kto by to miał sprawdzać ;/
Więc w tym temacie powinien ktoś się wypowiedzieć, bez owijania w bawełnę, siania paniki itd.
***długi weekend - jeden był, drugi będzie, trzeci też jakiś się pewnie nadarzy...
Już czas - wakacji!
nie przedłużajmy, bo zaraz każdemu nie będzie coś pasować...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Nie da rady?
Chciałem już z tymi wszystkimi informacjami poczekać do weekendu (ostatnia grupa ma zjazd zawodowy 15-16/05/2010), ale widzę, że nie da rady...
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Re: Nie da rady?
mnie ogólnie dośc irytuje, że mało cokolwiek wiadomo. był miesiąc przerwy, a teraz na łapu capu bedzie wszystko do zrobienia w 2-3tygodnie, bo nie było zajec od miesiaca, wypadły, a przeciez ostatnie przed sesją zajecia juz za 2 tygodnie no i zróbcie na te ostatnie przed sesja zajecia prace zaliczeniowa, tematy dowiesz sie na najblizszym zjezdzie, a prace do oddania na za 2tygodnie, ze wszystkiego, bo przeciez w sesji musi byc juz sprawdzone i wogóle... strasznie mnie to irtyuje!wojtkowski pisze:Chciałem już z tymi wszystkimi informacjami poczekać do weekendu (ostatnia grupa ma zjazd zawodowy 15-16/05/2010), ale widzę, że nie da rady...
-
- Loża WSR
bardzo zła i poirytowana JA
i jeszcze to mnie irytuje to, że przez to wszystko sesja jest w terminie który juz dawno mamy zajety z R i przez to, że nie było zajec wszystko przesuwa sie tak, że ta sesja wypada własnie wtedy. skoro - biorac pod uwage mój poprzedni post - wszystko bedzie do zrobienia w 2tygodnie i sesja za kolejne dwa to moze troche to wszystko ucywilizować i dać czas, własnie przesuwajac o tydzien sesje nr 1 i nr 2... itd? bo to jakieś chore jest wszystko.
nie nawidzę takich burdelów.
nie nawidzę takich burdelów.
-
- Loża WSR
Jak nie da rady, studenci se będą musieli radzić bo kogo to
Mam wrażenie, że chyba "czekanie" nie jest zbytnio na miejscu - zwłaszcza że kolejny raz mielibyśmy czekać, aż łaskawie poznamy jakieś informacje (patrząc chociażby na to, że wpierw mieliśmy czekać aż będzie wiadomo kto będzie promotorem, a potem na to aż ktoś zechce potwierdzić jakiego promotora właściwie udało nam się uzyskać etc.).wojtkowski pisze:Chciałem już z tymi wszystkimi informacjami poczekać do weekendu (ostatnia grupa ma zjazd zawodowy 15-16/05/2010), ale widzę, że nie da rady...
Bo czy może w temacie naszych prac też mamy powiedzieć "proszę poczekać"...
Fajnie by było gdyby ktoś się zajął nami i sprawami z nami związanymi, zamiast pozostawiać nas z wieloma niewiadomymi [które jak wiele razy pokazuje życie, odbywa się naszym kosztem].
-
- Czasami coś napisze
Re: Nie da rady?
Nie da rady...znaczy że co ? nie ma tego zjazdu ? Wiec kiedy będzie?wojtkowski pisze:Chciałem już z tymi wszystkimi informacjami poczekać do weekendu (ostatnia grupa ma zjazd zawodowy 15-16/05/2010), ale widzę, że nie da rady...
Kurde zaczynam sie serio irytować...