Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Uwaga,
na 13 czerwca potrzebuję zebrać WSZYSTKIE indeksy, ponieważ zawita do nas Ola Piotrowska (dziennikarstwo TV), aby zrobić wpisy i uzupełnić protokoły. Z racji, że jest to osoba bardzo zajęta, nie przewiduję innego terminu na wpisy. Indeksy proszę zostawiać u mnie, aby nie tworzyć gigantycznej kolejki .
Indeksy zostawiacie WSZYSCY, bez wyjątku.
Będzie to wszystko trwało jakąś niecałą godzinę, więc nie martwcie się, że nie będziecie mieć indeksów na sesję To tak odnośnie możliwych pytań o to
na 13 czerwca potrzebuję zebrać WSZYSTKIE indeksy, ponieważ zawita do nas Ola Piotrowska (dziennikarstwo TV), aby zrobić wpisy i uzupełnić protokoły. Z racji, że jest to osoba bardzo zajęta, nie przewiduję innego terminu na wpisy. Indeksy proszę zostawiać u mnie, aby nie tworzyć gigantycznej kolejki .
Indeksy zostawiacie WSZYSCY, bez wyjątku.
Będzie to wszystko trwało jakąś niecałą godzinę, więc nie martwcie się, że nie będziecie mieć indeksów na sesję To tak odnośnie możliwych pytań o to
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Kulczyńskiego 22
Po drugiej stronie ulicy Cynamonowej, na tyłach naszego ulubionego Tesco, na parterze bloku mieszkalnego opatrzonego adresem Kulczyńskiego 22. Oddzielne wejście, przyzwoite sale, toaleta, wszystko co trzeba.Martha pisze:Gdzie jest SALA K22-1, w ktorej w niedziele mamy zaliczenia?
-
- Bywalec
Re: Kulczyńskiego 22
brak Wi-Fiwojtkowski pisze:wszystko co trzeba.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Kulczyńskiego 22
Warto o tym pamietać i wziąć to pod uwagę przygotowując się do zaliczeń .bartek_f pisze:brak Wi-Fiwojtkowski pisze:Kulczyńskiego 22 [...] wszystko co trzeba.
-
- Loża WSR
jak tam Wam idzie nauka Nowego Testamentu?? bo mi już się wszystko zlewa :/
jeżeli ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego w liście do galacjan, Paweł bardziej niż na prawie, nakazuje skupić się na wierze w Chrystusa i Boga....która to wiara ma być głównym krokiem do uzyskania zbawienia.
Natomiast w kazaniu na górze.....Jezus mówi iż głównym środkiem do uzyskania wolności i zbawienia jest przestrzeganie prawa..
będę wdzięczny
jeżeli ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego w liście do galacjan, Paweł bardziej niż na prawie, nakazuje skupić się na wierze w Chrystusa i Boga....która to wiara ma być głównym krokiem do uzyskania zbawienia.
Natomiast w kazaniu na górze.....Jezus mówi iż głównym środkiem do uzyskania wolności i zbawienia jest przestrzeganie prawa..
będę wdzięczny
-
- Początkujący(a)
Wszystkie osoby, które wybrały Kamila Dzięgielewskiego jako swojego promotora, proszone są o kontakt z nim (o ile do tej pory tego nie zrobiły ). Tak przy okazji - z tego co wiem, ktoś wybrał temat związany z dziennikarstwem wojennym. Dysponuję dwoma filmami o tej tematyce i w razie czego mogę je udostępnić.
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
To taki hyperlink Jezus mówi o prawie a Paweł o Jezusie - jak wierzysz w jednego to przestrzegasz drugiego
Wiciu pisze:jak tam Wam idzie nauka Nowego Testamentu?? bo mi już się wszystko zlewa :/
będę wdzięczny
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
No tak ze mną, ale jak mnie nie ma to musisz to załatwić z kimś innym. Poproś SW, by Ci coś doradził i Cię pokierował.anna_maria pisze:ciężko powiedzieć, miałam tydzień temu, w sobotę zapłacić za III termin u M.Buśkiewicza ale Ciebie nie było, a Sławek powiedział, że muszę to załatwić z Tobą.Wiec się umówiłam ze za tydzień i nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji. Czy Sławek to jednak załatwi czy znowu mam to przełożyć?
Wydaje mi się, że to ostatnia możliwość dla Was przed końcem semestru. Chyba nie chcesz mieć warunku. Postaraj się to załatwić w tą sobotę, żeby potem nie było wielkiego halo przez niedomówienie
ps. A trzeba było się przyłożyć, mówiłam
-
- Ekspert
Re: pytanie
Tak Zgłoś się do SWsuwak pisze:a kartę egzaminacyjną i indeks będę mógł przez innego pracownika odebrać? nie mogłem pojawić się w zeszłym tygodniu.
pozdrawiam!