Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Nie śledzę każdego wątku, bo poza informacjami dotyczącymi uczelni, to mnie mało reszta obchodzi. Jest napisane, że do zeszłej niedzieli trzeba było oddać indeks, to oddałem w ręce Sławka (gość w sekretariacie wsr nie chciał mi dać poświadczenia odbioru indeksu, bo by mu korona z głowy spadła). Chciałem się dowiedzieć, czy już znalazł się tam gdzie powinien i czy jest już w nim zaliczenie z telewizyjnych warsztatów. Swoją drogą to ciekawe, że do indeksu ocena będzie wpisana za naszymi plecami i nawet w ogóle nie wiadomo jaka. A przecież, chociażby dzienni, mieli zajęcia z P. Piotrowską w trakcie zaliczenia i zamiast zająć się wpisami, to marnowaliśmy czas oglądając film. Nie rozumiem dlaczego tak jest...OSHka pisze:Parę postów wyżej pisałam, że będę w pracy dopiero w czwartek..Artur0 pisze:OSHka dostałaś mój indeks od Sławka, żeby wpisać telewizyjne w niedzielę?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Info dla A0
Artur0 - Twój indeks jest we właściwym miejscu, razem z innymi czekającymi na wpisy z Dziennikarstwa TV.
-
- Czasami coś napisze
-
- Bywalec
Witammegejra pisze:grupa nr 3 ("z czasów" reportażu) chciała upomnieć się o nagranie z warsztatów telewizyjnych najlepiej surowy materiał
Dałoby radę je dostać w tą nd?
bo sama zapominałam a jak już pamiętałam to nie widziałam wówczas P. Florka
Musisz mi sprecyzować co było w tym materiale. Nie widzę większego problemu ale w weekendy trochę ciężko mnie złapać wiec jak będziesz chciała to ci to przygotuję tylko sprecyzuj proszę co tam było.
Pozdrawiam
-
- Zadomowił(a) się
Słoneczny dzień przy piaskownicyMagnus McKnee pisze:Witammegejra pisze:grupa nr 3 ("z czasów" reportażu) chciała upomnieć się o nagranie z warsztatów telewizyjnych najlepiej surowy materiał
Dałoby radę je dostać w tą nd?
bo sama zapominałam a jak już pamiętałam to nie widziałam wówczas P. Florka
Musisz mi sprecyzować co było w tym materiale. Nie widzę większego problemu ale w weekendy trochę ciężko mnie złapać wiec jak będziesz chciała to ci to przygotuję tylko sprecyzuj proszę co tam było.
Pozdrawiam
- wywiad z Pudzianem, z Kasia S., UfO!!!, rekonstrukcja szczęki, "randka kotów" i o zwierzętach z panią weterynarz, automaniak, wizyta papieża itd.
-
- Ekspert
UWAGA!
Skondensowane informacje:
Z racji, że tego dnia będzie obecnych wielu wykładowców, będzie to doskonały moment na zdobycie brakujących wpisów, zwłaszcza z seminariów!
Wcześniejsze terminy na dzień 20.06.2010r. są nadal aktualne, tzn.:
20/06/2010 (niedziela), godziny popołudniowe i wieczorne
Agenda spotkania:
Skondensowane informacje:
- III termin (płatny) z Form i gatunków dziennikarskich II [W. Pławski] odbędzie się w niedzielę (20.06.2010r.), w godzinach 12.00 - 16.00, jest to także dobry moment na wpisy z seminarium!
II termin z Retoryki i kultury języka dziennikarskiego [J. Wegner] odbędzie się w niedzielę (20.06.2010r.) - w godzinach 10.15 - 16.00, UWAGA! osoby, które nie są pewne czy ich praca dotarła do Wykładowcy, proszone są o ponowne jej wysłanie,
Ola Piotrowska pojawi się także w niedzielę (20.06.2010r.) o godzinie 12.00. Będzie robiła wpisy z Dziennikarstwa telewizyjnego. Wiem od niej, że 9 osób jeszcze się nie zgłosiło i nie oddało zaliczenia. Proszę o skontaktowanie się z nią do soboty wieczorem. Jest to także dobry moment na wpisy z seminarium!
jeśli ktoś jeszcze ma zaległości w związku z zaliczeniem Redagowania tekstów dziennikarskich [S. Kawalerowicz] ma możliwość dosłania pracy na maila Wykładowcy do jutrzejszego wieczoru (piątek)
Z racji, że tego dnia będzie obecnych wielu wykładowców, będzie to doskonały moment na zdobycie brakujących wpisów, zwłaszcza z seminariów!
Wcześniejsze terminy na dzień 20.06.2010r. są nadal aktualne, tzn.:
- Religiologia [sala 2] (M. Grześkowiak) II termin
grupa A i grupa B (od godziny 08:30)
(egzamin ustny indywidualny; wejścia wg kolejności ustalonej przez zdających)
Biblistyka ST i NT [sala 3] (A. Grześkowiak) II termin
grupa A i grupa B (od godziny 08:30)
(egzamin ustny indywidualny wspomagany pracą semstralną ze ST; wejścia wg kolejności ustalonej przez zdających)
Retoryka i kultura języka dziennikarskiego [sala jeszcze nie ustalona] (J. Wegner)
II termin (ciąg dalszy z 13/06/2010)
grupa A i grupa B 10.15 - 16.00 UWAGA! zmiana!
(egzamin ustny indywidualny wspomagany pracą semstralną; wejścia wg kolejności ustalonej przez zdających)
wszystkie pozostałe przedmioty z semestru (o ile będzie to konieczne) III termin (płatny)
20/06/2010 (niedziela), godziny popołudniowe i wieczorne
Agenda spotkania:
- - spotkanie autorskie z Gościem Specjalnym
- wystąpienia oficjalne dyrektorów: ID WSTH Krzysztofa Woźniaka oraz ID WSR/WSTH Sławomira Wojtkowskiego
- podsumowanie II semestru nauki w ID WSR/WSTH (wyniki ankiety) i pierwszego roku działalności ID WSR/WSTH oraz przedstawienie planów na przyszłość (w tym wstępna informacja o możliwości kontynuacji studiów do poziomu magisterskiego)
- prezentacja kalendarza i planu zajęć na semestr jesienno-zimowy roku akademickiego 2010/2011
- wspólna zabawa
-
- Ekspert
Oshka pisze: Ola Piotrowska pojawi się także w niedzielę (20.06.2010r.) o godzinie 12.00. Będzie robiła wpisy z Dziennikarstwa telewizyjnego. Wiem od niej, że 9 osób jeszcze się nie zgłosiło i nie oddało zaliczenia. Proszę o skontaktowanie się z nią do soboty wieczorem.
A jakieś zaliczenie trzeba było oddać ? Czy to może dotyczy tylko dziennych ? Bo sobie nic takiego nie przypominam :/ no ale to dawno było...
-
- Ekspert
-
- Ekspert