Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Gdyby ktoś był zainteresowany odebraniem złożonych prac z Retoryki [J. Wegner] - można je odbierać u mnie.
Przypominam, że osoby, które wybrały miesięczną ratę, płacą także przez okres wakacyjny.
Do 11.07. chcę zebrać wszystkie indeksy, by móc je wysłać do Podkowy na podbicie i wpisanie na kolejny semestr.
Przypominam, że osoby, które wybrały miesięczną ratę, płacą także przez okres wakacyjny.
Do 11.07. chcę zebrać wszystkie indeksy, by móc je wysłać do Podkowy na podbicie i wpisanie na kolejny semestr.
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
Rekrutacja 2010
Kilka pytań dotyczących rekrutacji:
- czy wpisowe 150 zł wpłacamy na konto WSR czy WSTH? (na forum jest info z zeszłego roku, że można na konto WSR...)
- czy zaświadczenie lekarskie jest konieczne? (słyszłem, że na niektórych uczelniach w tym roku nie było, stąd pytanie). jaka nazwa szkoły ma na tym zaświadczeniu widnieć? Instytut Dziennikarstwa Wyższej Szkoły Teologiczno-Humanistycznej w Podkowie Leśnej?
- czy wpisowe 150 zł wpłacamy na konto WSR czy WSTH? (na forum jest info z zeszłego roku, że można na konto WSR...)
- czy zaświadczenie lekarskie jest konieczne? (słyszłem, że na niektórych uczelniach w tym roku nie było, stąd pytanie). jaka nazwa szkoły ma na tym zaświadczeniu widnieć? Instytut Dziennikarstwa Wyższej Szkoły Teologiczno-Humanistycznej w Podkowie Leśnej?
-
- Loża WSR
Re: Rekrutacja 2010
Mateusz w poniższym linku znajdziesz kontakt i telefon do osób które zajmują się instytutem i odpowiedzą Ci na wszystkie Twoje pytaniamateusz.m pisze:Kilka pytań dotyczących rekrutacji:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-7764-45.html