Nigdy nie przychodziliście na trzecie zajęcia z danego przedmiotu. Zawsze na drugie. Chcę Wam w ten spozób zaoszczędzić słuchania rzeczy organizacyjnych i - dla Absolwenta WSR - oczywistych.bartek_f pisze:Ale to znaczy, że zajęcia z przedmiotów sobotnich już się odbywają? To znów podobnie jak w zeszłym roku przyjdziemy na 2-3 zjazd danego przedmiotu?
Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Informatyka i angielski
-
- Bywalec
imho gorszą sytuacją jest, gdy wykładowca też uzna, że wykład organizacyjny to strata czasu (jak to b. często miało miejsce przy przedmiotach opatrzonych "zaaw.") i robi od razu zajęcia.s_wojtkowski pisze:Nigdy nie przychodziliście na trzecie zajęcia z danego przedmiotu. Zawsze na drugie. Chcę Wam w ten spozób zaoszczędzić słuchania rzeczy organizacyjnych i - dla Absolwenta WSR - oczywistych.bartek_f pisze:Ale to znaczy, że zajęcia z przedmiotów sobotnich już się odbywają? To znów podobnie jak w zeszłym roku przyjdziemy na 2-3 zjazd danego przedmiotu?
o, to się dosiądę na zachodnim :Bmegejra pisze:8:30 zbiórka na dworcu WKD, a o 8:50 - odjeżdżamy
-
- Czasami coś napisze
Potwierdzenie obecności?
Na takim ładnym pisemku "ZAPROSZENIE" w temacie komunikatów pod spodem jest maluczkim (jak dla mnie) druczkiem napisane coś o potwierdzeniu obecności. To się tyczy także nas, I roku?
-
- Nowy(a)
Re: Potwierdzenie obecności?
szczególnie:)
Faren pisze:Na takim ładnym pisemku "ZAPROSZENIE" w temacie komunikatów pod spodem jest maluczkim (jak dla mnie) druczkiem napisane coś o potwierdzeniu obecności. To się tyczy także nas, I roku?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Trzeba czytać komunikaty!
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#163308Faren pisze:Czy wiadomo, do której będzie trwać ceremoniał w Podkowie Leśnej i o której wrócimy do Warszawy?
-
- Zadomowił(a) się
Sławku, jest sprawa, a nie wiem gdzie mam napisać, bo z tego co wyczytałam od dzisiaj ktoś inny objął sekretariat...
otóż chodzi o to, że zaczęłam wczoraj nową pracę i pech chciał, że wysyłają mnie na niedzielną imprezę w starachowicach żebym napisała z niej relację. Generalnie obiecali, że praca nie będzie kolidowała ze studiami, ale to wyjątkowa sytuacja a ja nie chciałam odmówić wykonania pierwszego zadania... umowę dopiero w poniedziałek mamy podpisać, więc sam rozumiesz
pointa - nie mogę być w niedzielę w Podkowie...
czy takie usprawiedliwienie się liczy
otóż chodzi o to, że zaczęłam wczoraj nową pracę i pech chciał, że wysyłają mnie na niedzielną imprezę w starachowicach żebym napisała z niej relację. Generalnie obiecali, że praca nie będzie kolidowała ze studiami, ale to wyjątkowa sytuacja a ja nie chciałam odmówić wykonania pierwszego zadania... umowę dopiero w poniedziałek mamy podpisać, więc sam rozumiesz
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Tak
Tak.a_anka pisze:Sławku, jest sprawa, a nie wiem gdzie mam napisać, bo z tego co wyczytałam od dzisiaj ktoś inny objął sekretariat...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Poprzez to forum, w przyszłym tygodniu.
Poprzez to forum, w przyszłym tygodniu.Persja pisze:W jaki sposób zapisać się na zajęcia sobotnie jeśli nie byłam w Podkowie?
-
- Ekspert