Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
Re: Kilka spraw
Czy ktoś z grupy A ma te kserówki i mógłby wrzucić na forum?balum pisze: Uprzejmie proszę o wstawienie na forum możliwie jak najszybciej materiałów z wykładów Idee Współczesne dr Andrzeja Stępnika. Były podobno wczoraj kserowane i jest ich sporo. Mamy przeczytać na następne zajęcia.
Bo nam pan Stępnik powiedział, że zostawił je w sekretariacie do skserowania - byliśmy, pytaliśmy - nic nie dostaliśmy...
-
- Zawsze coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Sekretariat ID
Nie.Artur0 pisze:Tylko w środę? ;P
Dorota będzie w szkole podczas każdego zjazdu ID, a w tym tygodniu także w czwartek i piątek.Kinfolk pisze:A kiedy osoby obłożnie chore będą mogły podbić legitymację? Niestety nie mogłem być na inauguracji - mimo najszczerszych chęci.
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
sposób na sobotnie zajęcia
Jak mogę zapisywać się na sobotnie zajęcia?
Dostałam informację że wszystko jest w regulaminie na stronie ale jakoś nie mogę tgo regulaminu znaleźć:(
Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby, pls. o pomoc.
Dostałam informację że wszystko jest w regulaminie na stronie ale jakoś nie mogę tgo regulaminu znaleźć:(
Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby, pls. o pomoc.
-
- Bywalec
Trzeba położyć na ołtarzu 3 dojrzałe płciowo samice szynszyli i rytualnie wyciąć im trzustkę.
A tak poważnie: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#165221
A tak poważnie: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#165221
-
- Zadomowił(a) się
pierwszy termin oddania prac - głównie dla tych co chcą zostać na magisterskich - jest 1 grudnia
dla tych co się "nie wyrobią"/nie chcą w grudniu się bronić - oddanie prac ma być na początku stycznia i zaraz potem obrona (w tym przypadku chyba jeszcze konkretne daty - co do dni - nie padły).
opcja "kryzysowa" z przesunięciem na czerwiec - jest jakoś za opłatą i pewnie podanie do napisania.
dla tych co się "nie wyrobią"/nie chcą w grudniu się bronić - oddanie prac ma być na początku stycznia i zaraz potem obrona (w tym przypadku chyba jeszcze konkretne daty - co do dni - nie padły).
opcja "kryzysowa" z przesunięciem na czerwiec - jest jakoś za opłatą i pewnie podanie do napisania.