Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Re: Kilka spraw
W sekretariacie poinformowano mnie, że będą na forum jak cytuję "Sławek wrzuci". Kserówek nie mogliśmy dostać bo cytuję: "Jest tego za dużo i nie będziemy tyle kserować".megejra pisze:Czy ktoś z grupy A ma te kserówki i mógłby wrzucić na forum?balum pisze: Uprzejmie proszę o wstawienie na forum możliwie jak najszybciej materiałów z wykładów Idee Współczesne dr Andrzeja Stępnika. Były podobno wczoraj kserowane i jest ich sporo. Mamy przeczytać na następne zajęcia.
Bo nam pan Stępnik powiedział, że zostawił je w sekretariacie do skserowania - byliśmy, pytaliśmy - nic nie dostaliśmy...
-
- Czasami coś napisze
Kurde w szoku jestem...płatna poprawka z seminarium licencjackiego ??
Jeszcze mam się umawiać mailowo? Wysłałam mail do promotora wtedy kiedy był na to czas i do dziś nie dostałam odpowiedzi. Wkurza mnie to. Zamiast robić nam w zeszłym semestrze kretyńskie zajęcia z metodyki pisania ( na normalnych uczelniach dostaje sie rozpiske ze wszystkimi wytycznymi i kazdy sobie radzi) można było zrobić w tym czasie spotkania "live" z promotorami, ale po co robić coś co na logikę jest milion razy potrzebniejsze...
Jeszcze mam się umawiać mailowo? Wysłałam mail do promotora wtedy kiedy był na to czas i do dziś nie dostałam odpowiedzi. Wkurza mnie to. Zamiast robić nam w zeszłym semestrze kretyńskie zajęcia z metodyki pisania ( na normalnych uczelniach dostaje sie rozpiske ze wszystkimi wytycznymi i kazdy sobie radzi) można było zrobić w tym czasie spotkania "live" z promotorami, ale po co robić coś co na logikę jest milion razy potrzebniejsze...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Poprawka z seminarium licencjackiego
Spróbuję odpowiedzieć spokojnie.Persja pisze:Kurde w szoku jestem...płatna poprawka z seminarium licencjackiego ??
Seminarium licencjackie trzeba było zaliczyć - tak jak wszystkie inne zajęcia - w czerwcu 2010. Jakie warunki trzeba było spełnić, żeby otrzymać zaliczenie z Seminarium, mówiliśmy na tych "kretyńskich zajęciach" z metodyki (na których bynajmniej nie czytaliśmy w kółko kilku formalnych zasad przygotowania pracy), i zresztą nie tylko na nich, wielokrotnie. [BTW chętnie przyjrzę się Twojej pracy licencjackiej (jak również wszystkich pozostałych studentów) i sprawdzę czy rzeczywiście dobrze sobie poradziłaś z "wytycznymi" w praktyce i nie popełniłaś żadnych błędów metodycznych i formalnych przy pisaniu pracy. Ale to BTW.]
Jeśli ktokolwiek miał kłopot z kontaktem z promotorem, mógł mi to zasygnalizować tysiąc razy w trakcie trwania semestru, podczas sesji i później, w wakacje. Telefonicznie, mailowo, osobiście. I były osoby, które tak zrobiły - problem natychmiast zniknął. Ciekawe ile jeszcze zamierzasz czekać na odpowedź Twojego promotora na maila sprzed 4 miesięcy? Czy masz potwierdzenie, że ten mail do niego dotarł? Owszem, spotkania live z promotorami odbywają się po umówieniu indywidualnym. Tak ustaliliśmy i nikt - w tym Ty - przeciw tej zasadzie nie protestował. Czy nie sądzisz, że Twój dzisiejszy protest jest trochę po-nie-w-czasie? Jeśli spotkania były dla Ciebie "milion razy potrzebniejsze" dlaczego o nie nie zadbałaś? Dlaczego - tak jak inni - do nich nie doprowadziłaś? Nie masz zatwierdzonego tematu ani planu pracy. Także bibliografii. Nie zdobyłaś wpisu z Seminarium (zresztą to dobrze, bo nie miałaś i nie masz do tego podstaw) w wymaganym terminie. I teraz masz pretensje, że zaliczenie opóźnione o 4-miesiące jest traktowane jako III termin? Mam nadzieję, że po prostu nie zrozumiałem Twojego toku rozumowania.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Plan zajęć
Szczegółowy na 10/10/2010Martha pisze:Czy jest gdzies na forum plan zajec na niedziele ? Bo sie dokopac nie moge
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#165478
Ramowy na cały semestr
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-8270.html
-
- Ekspert
Re: Plan zajęć
s_wojtkowski pisze:Szczegółowy na 10/10/2010Martha pisze:Czy jest gdzies na forum plan zajec na niedziele ? Bo sie dokopac nie moge
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopicp ... tml#165478
Ramowy na cały semestr
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-8270.html
Dzieki
A gdzie jest sala K22?
-
- Loża WSR
Sala K22 to sala w budynku na tyłach tesco, w którym wynajmujemy dodatkowe saleMartha pisze:
Dzieki
A gdzie jest sala K22?
K22 to inaczej Kulczyńskiego 22
Dla wszystkich, którzy tam jeszcze nie byli, zorganizujemy w niedzielę specjalny przemarsz o 8:30 (i w razie potrzeby w godzinach późniejszych)
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Dzieki, juz wiem gdzie to jestzielonyszerszen pisze:Sala K22 to sala w budynku na tyłach tesco, w którym wynajmujemy dodatkowe saleMartha pisze:
Dzieki
A gdzie jest sala K22?
K22 to inaczej Kulczyńskiego 22
Dla wszystkich, którzy tam jeszcze nie byli, zorganizujemy w niedzielę specjalny przemarsz o 8:30 (i w razie potrzeby w godzinach późniejszych)
Sporo tych pytan, ale to forum sie zrobilo mega nieczytelne...
-
- Czasami coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
łał 8O więc mogli komuś z nas dać, sami byśmy sobie skserowali albo wrzucili skany na forum czy pocztę ;/balum pisze:W sekretariacie poinformowano mnie, że będą na forum jak cytuję "Sławek wrzuci". Kserówek nie mogliśmy dostać bo cytuję: "Jest tego za dużo i nie będziemy tyle kserować".megejra pisze:Czy ktoś z grupy A ma te kserówki i mógłby wrzucić na forum?balum pisze: Uprzejmie proszę o wstawienie na forum możliwie jak najszybciej materiałów z wykładów Idee Współczesne dr Andrzeja Stępnika. Były podobno wczoraj kserowane i jest ich sporo. Mamy przeczytać na następne zajęcia.
Bo nam pan Stępnik powiedział, że zostawił je w sekretariacie do skserowania - byliśmy, pytaliśmy - nic nie dostaliśmy...
następnym razem trzeba będzie tak zrobić.
dzięki za odpowiedź!
-
- Loża WSR
nikt Wam tego nie dał z sekretariatu ponieważ SW dostał to od mnie do ręki i miał Wam zamieścić na stroniemegejra pisze:łał 8O więc mogli komuś z nas dać, sami byśmy sobie skserowali albo wrzucili skany na forum czy pocztę ;/balum pisze:W sekretariacie poinformowano mnie, że będą na forum jak cytuję "Sławek wrzuci". Kserówek nie mogliśmy dostać bo cytuję: "Jest tego za dużo i nie będziemy tyle kserować".megejra pisze:Czy ktoś z grupy A ma te kserówki i mógłby wrzucić na forum?balum pisze: Uprzejmie proszę o wstawienie na forum możliwie jak najszybciej materiałów z wykładów Idee Współczesne dr Andrzeja Stępnika. Były podobno wczoraj kserowane i jest ich sporo. Mamy przeczytać na następne zajęcia.
następnym razem trzeba będzie tak zrobić.
dzięki za odpowiedź!
moja propozycja taka
jak coś będziemy dostawiać do przekazania SW to zrobie Wam 3 kopie na każdą grupę i wtedy będziecie zabezpieczeni
-
- Nowy(a)
http://sharebee.com/0e02444f - materiały zamieszczone przez SW dwa dni temu
(chcąc nas zmylić, oszukać albo kompletnie zdezorientować i pozbawić dostępu do wiedzy zamieścił to na forum w zagadkowym temacie - materiały do zajęć: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-7765.html :p )
(chcąc nas zmylić, oszukać albo kompletnie zdezorientować i pozbawić dostępu do wiedzy zamieścił to na forum w zagadkowym temacie - materiały do zajęć: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-7765.html :p )
-
- Loża WSR