Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
-
- Zadomowił(a) się
a ja dzisiaj się dowiedziałam, że nie mam wpisu od Sławka z metodyki...mimo iż pisałam test. Ponadto w sekretariacie powiedzieli mi, że Sławka będzie raczej ciężko złapać podczas weekendów... co mam z tym fantem zrobić? Sławkuuuuuuubartek_f pisze:Mam pytanie do Sławka:
Dziś dowiedziałem się, że nie mam wpisu od mojej Pani Promotor, pomimo tego że złożyłem go na Twoje ręce w dniu, gdy Ją zastępowałeś byłeś (co było Twoją propozycją). Czy będę miał nieprzyjemności z tego tytułu i co mam zrobić w tej sytuacji?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Sprawy różne
Tak, 03/10/2010 oprócz części oficjalnej, organizacyjnej i kulinarnej, były także jedne zajęcia kursowe - wykład Idde współczesne 2 (dla grup A, B i C).Martha pisze:Czy na inauguracji w Podkowie byly jakies zajecia?
Bo z tego co kojarze, to 26 na zjezdzie mielismy raz zajecia z Idei wspolczesnych, a teraz na najblizszym zjezdzie mamy juz trzecie ...
Tzn. ze drugie byly zajecia z podkowie ?
Tak, jestem mistrzem dezorientacji. Materiały do zajęć zamiaściłem w temacie MATERIAŁY DO ZAJĘĆLinka pisze:http://sharebee.com/0e02444f - materiały zamieszczone przez SW dwa dni temu
(chcąc nas zmylić, oszukać albo kompletnie zdezorientować i pozbawić dostępu do wiedzy zamieścił to na forum w zagadkowym temacie - materiały do zajęć: http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-7765.html :p )
Bart, zadzwoń do mnie (via sekretariat), bo nie wiem o co chodzi. Co to znaczy, że złożyłeś wpis na moje ręce w dniu kiedy zastępowałem Twoją Panią Promotor i to jeszcze było moją propozycją? Nie umiem przedrzeć się przez ten szyfr, tylko wyczuwam, że wszystko jest (lub będzie) dobrze.bartek_f pisze:Mam pytanie do Sławka:
Dziś dowiedziałem się, że nie mam wpisu od mojej Pani Promotor, pomimo tego że złożyłem go na Twoje ręce w dniu, gdy Ją zastępowałeś byłeś (co było Twoją propozycją). Czy będę miał nieprzyjemności z tego tytułu i co mam zrobić w tej sytuacji?
a_anka, Twój przypadek pamiętam. Uzupełnię wpis w indeksie i już.a_anka pisze:a ja dzisiaj się dowiedziałam, że nie mam wpisu od Sławka z metodyki...mimo iż pisałam test. Ponadto w sekretariacie powiedzieli mi, że Sławka będzie raczej ciężko złapać podczas weekendów... co mam z tym fantem zrobić? Sławkuuuuuuu
-
- Czasami coś napisze
Jest problem - brakuje listy studentów nt. ubezpieczenia ID. Chciałem dziś zapłacić, ale brakowało listy. Jeśli tylko w środę będzie można to zrobić, w czasie obecności Pani Doroty, to troche kijowo, bowiem musiałbym specjalnie jechać rano do Wawy tylko po to ubezpieczenie. Czy na jutro nie można by załatwić tej listy? Wiem, że jest kilka osób z dziennych, które są w podobnej sytuacji co ja i nie na rękę byłoby im przychodzić w środę do WSR specjalnie aby zapłacić ubezpieczenie.
-
- Zawsze coś napisze
Kochani jest lista dotycząca ubezpieczenia tylko, że dla studentów II i III semestru. Zrobiłam takową już jakiś czas temu tylko, że może w ferworze walki chwilowo się zapodziała.
Dla studentów I semestru jeszcze takiej nie stworzyłam, ponieważ jeszcze pojawiały się osoby chętne razem z Wami studiować i ona się trochę zmieniała, ale spokojnie nadrabiam mój błąd i przeoczenie. Przygotuje coś takiego dla Was.
Nie urywam, że po zmianach personalnych i siedzibowych w Instytucie Dziennikarstwa zapanował trochę chaos. Nie chcę się tłumaczyć z wszystkiego, czego na czas nie uda mi się przygotować lub z błędów które zdarza mi się popełnić, bo mam naprawdę dużo pracy, liczę jedynie na Waszą wyrozumiałość.
Dorota
Dla studentów I semestru jeszcze takiej nie stworzyłam, ponieważ jeszcze pojawiały się osoby chętne razem z Wami studiować i ona się trochę zmieniała, ale spokojnie nadrabiam mój błąd i przeoczenie. Przygotuje coś takiego dla Was.
Nie urywam, że po zmianach personalnych i siedzibowych w Instytucie Dziennikarstwa zapanował trochę chaos. Nie chcę się tłumaczyć z wszystkiego, czego na czas nie uda mi się przygotować lub z błędów które zdarza mi się popełnić, bo mam naprawdę dużo pracy, liczę jedynie na Waszą wyrozumiałość.
Dorota
-
- Zawsze coś napisze
Ubezpieczenie NNW dla III semestru
Ubezpieczenie, które wykupujecie ważne jest przez rok. Jest to ubezpieczenie NNW (od następstw nieszczęśliwych wypadków) czyli na wypadek, gdybyście złamali rękę, nogę, palec Jeśli jesteście ubezpieczeni gdzie indziej i to ubezpieczenie obejmuje również NNW, to u nas składacie tylko oświadczenie, że ubezpiecza Was ktoś inny.
Trudno mi jest ostatecznie stwierdzić, czy jeśli jesteście na III semestrze to też musicie wykupić ubezpieczenie, skoro do zakończenia nauki pozostał wam tylko semestr, ale wydaje mi się, że jednak tak.
Ubezpieczenie, które wykupujecie ważne jest przez rok. Jest to ubezpieczenie NNW (od następstw nieszczęśliwych wypadków) czyli na wypadek, gdybyście złamali rękę, nogę, palec Jeśli jesteście ubezpieczeni gdzie indziej i to ubezpieczenie obejmuje również NNW, to u nas składacie tylko oświadczenie, że ubezpiecza Was ktoś inny.
Trudno mi jest ostatecznie stwierdzić, czy jeśli jesteście na III semestrze to też musicie wykupić ubezpieczenie, skoro do zakończenia nauki pozostał wam tylko semestr, ale wydaje mi się, że jednak tak.
-
- Zawsze coś napisze
Oficjalny e-mail sekretariatu ID
Kochani,
tak, jak Ewelina i Adam posiadali przez swój czas pracy w instytucie adres mailowy, na który mogliście kierować wszystkie ważne sprawy tak i ja stałam się szczęśliwą posiadaczką takowej skrzynki e-mailowej.
Od dziś możecie pisać na adres: d.szymanska@szkolareklamy.pl
Kochani,
tak, jak Ewelina i Adam posiadali przez swój czas pracy w instytucie adres mailowy, na który mogliście kierować wszystkie ważne sprawy tak i ja stałam się szczęśliwą posiadaczką takowej skrzynki e-mailowej.
-
- Zawsze coś napisze
-
- Czasami coś napisze
Pozwoliłam sobie coś napisać na ten adres, czekam na odpowiedź.DorotaS pisze:Oficjalny e-mail sekretariatu ID
-
- Zawsze coś napisze
Umowy i Legitymacje dla studentów I semestru
Umowy i Legitymacje dla studentów I semestru
Zapraszam do sekretariatu po odbiór umów i legitymacji studentów I roku, I semestru (grupa C), którzy z różnych powodów nie odebrali ich na zjeździe w ostatnią niedzielę 10/10/2010.
Zapraszam do sekretariatu po odbiór umów i legitymacji studentów I roku, I semestru (grupa C), którzy z różnych powodów nie odebrali ich na zjeździe w ostatnią niedzielę 10/10/2010.
-
- Ekspert
Proponowałbym jednak zamieścić te informacje o tu: http://szkolareklamy.edu.pl/ftopic-7764-45.html bo w "pytajniku" chwila moment i znikną pod nawałem pytań i wątpliwości.