"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
zapytam chociaz wlasciwie znam odpowiedz ale warto sprobowac ostatno zyje w konflikcie z prawem (;)) i potrzebuje dostarczyć władzom kserokopie legitymacji potwierdzona przez wystawce. Oznacza to że muszę przyjechać do szkoły i zrobić ksero z wasza pieczątka, tak? Nie da się tego załatwić bez przyjeżdżania wystawiajac jakis wirtualnie wiarygodny dokument?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Sic et Non
Tak.halszka pisze:zapytam chociaz wlasciwie znam odpowiedz ale warto sprobowac ostatno zyje w konflikcie z prawem (;)) i potrzebuje dostarczyć władzom kserokopie legitymacji potwierdzona przez wystawce. Oznacza to że muszę przyjechać do szkoły i zrobić ksero z wasza pieczątka, tak?
Nie.halszka pisze:zapytam chociaz wlasciwie znam odpowiedz ale warto sprobowac ostatno zyje w konflikcie z prawem (;)) i potrzebuje dostarczyć władzom kserokopie legitymacji potwierdzona przez wystawce. Nie da się tego załatwić bez przyjeżdżania wystawiajac jakis wirtualnie wiarygodny dokument?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Prawdopodobnie K22.
Prawdopodobnie K22._Kaska_ pisze:czy wiadomo juz takze w jakiej sali beda warsztaty learningowe?
-
- Loża WSR
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-8027.html_ZUKU_ pisze:gdzie tu mozna znaleźć plan zajęc grup zaocznych foto z II
-
- Początkujący(a)
prośba
Witam, mam pytanie do grup zaocznych SGz II i obecnych na ostatnim zjeździe 16-17 października. Nie było mnie na zjeździe i chciałabym się dowiedzieć o fakty z zajęć.
Dokładnie chodzi o zajęcia z:
-flasha godz 12 (ciechomski)
-indesign 15.30 (buskiewicz)
i psychologia reklamy
+ ZAJĘCIA niedzielne, moglabym prosić o jakiś skrót wydarzeń i zadane prace
z góry dzięki, za wszelkie informacje
Dokładnie chodzi o zajęcia z:
-flasha godz 12 (ciechomski)
-indesign 15.30 (buskiewicz)
i psychologia reklamy
+ ZAJĘCIA niedzielne, moglabym prosić o jakiś skrót wydarzeń i zadane prace
z góry dzięki, za wszelkie informacje
-
- Loża WSR
http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-6265-15.htmlpixa pisze:Na ktora godzine maja przyjsc jutro Ci co nie jada na plener i co nalezy ze soba zabrac ?
-
- Zaczyna działać
************* U W A G A ******************
W zeszłą niedzielę 17.10.2010 zostawiłam
TELEFON KOMÓRKOWY
Niedziela - sala nr 7 w godzinach 13:45-15:15
Telefon zostawiłam na jednym z komputerów zaraz przy wejściu do sali po lewej stronie, prawdopodobnie trzecim od ściany.
Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu.
Model telefonu - SonyEricsson
Cechy szczególne -
1. Przywieszka niby czarny pomponik - gadżet dołączany do perfumek Naomi Campbell
2. Przywieszka niekompletna do czytnika kart, którego nie ma przy telefonie
Bardzo mi zależy na odzyskaniu tego telefonu, mam tam zapisane ważne kontakty oraz nagrane wykłady.
Ogólnie telefon ma kilka lat i jest trochę poobijany, nie stanowi wielkiej wartości finansowej ani atrakcyjnego gadżetu. Dla mnie to narzędzie, które pomaga mi w komunikacji oraz lepszym przygotowaniu do zajęć.
Jeśli "uczciwy" znalazca nie zdecyduje się oddać aparatu, to chociaż proszę o oddanie karty SIM i karty pamięci!
Dominika Taracińska
SGz2
W zeszłą niedzielę 17.10.2010 zostawiłam
TELEFON KOMÓRKOWY
Niedziela - sala nr 7 w godzinach 13:45-15:15
Telefon zostawiłam na jednym z komputerów zaraz przy wejściu do sali po lewej stronie, prawdopodobnie trzecim od ściany.
Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu.
Model telefonu - SonyEricsson
Cechy szczególne -
1. Przywieszka niby czarny pomponik - gadżet dołączany do perfumek Naomi Campbell
2. Przywieszka niekompletna do czytnika kart, którego nie ma przy telefonie
Bardzo mi zależy na odzyskaniu tego telefonu, mam tam zapisane ważne kontakty oraz nagrane wykłady.
Ogólnie telefon ma kilka lat i jest trochę poobijany, nie stanowi wielkiej wartości finansowej ani atrakcyjnego gadżetu. Dla mnie to narzędzie, które pomaga mi w komunikacji oraz lepszym przygotowaniu do zajęć.
Jeśli "uczciwy" znalazca nie zdecyduje się oddać aparatu, to chociaż proszę o oddanie karty SIM i karty pamięci!
Dominika Taracińska
SGz2
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR