Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Co się dzieje w najbliższy weekend
W sobotę ostatnie zajęcia (bez możliwości ich zaliczania), w niedzielę zaliczenia dobrowolne (czyli jak ktoś chce to może, w tzw. terminie zerowym zaliczać wybrane przedmioty), w niektórych przypadkach połączone jest to zaliczanie z ostatnimi zajęciami (szczegóły w planie).Persja pisze:hmmm a jak składam prace licencjacką...w styczniu no i sesje niby tez mam w styczniu to jutro co mam? Zajęcia czy wolne, czy jak?
-
- Ekspert
Re: Co się dzieje w najbliższy weekend
s_wojtkowski pisze:W sobotę ostatnie zajęcia (bez możliwości ich zaliczania), w niedzielę zaliczenia dobrowolne (czyli jak ktoś chce to może, w tzw. terminie zerowym zaliczać wybrane przedmioty), w niektórych przypadkach połączone jest to zaliczanie z ostatnimi zajęciami (szczegóły w planie).Persja pisze:hmmm a jak składam prace licencjacką...w styczniu no i sesje niby tez mam w styczniu to jutro co mam? Zajęcia czy wolne, czy jak?
Jakie znowu zajecia w sobote ??????
Przeciez ostatni zjazd i zajecia juz mielismy.
Zgodnie z planem, ktory jest w komunikatach:
Zjazdy w semestrze jesienno-zimowym (III semestr)
Pierwszy zjazd: 26.IX (zajęcia tylko w niedzielę w godz. 08:30-18:45)
Drugi zjazd: 09/10.X (w tym wszelkie poprawy z poprzedniego semestru)
Trzeci zjazd: 23/24.X
Czwarty zjazd: 13/14.XI
Piąty zjazd: 27/28.XI
+ dodatkowy zjazd praktyczny
To nie rozumiem o jakie ostatnie zajecia bez mozliwosci zaliczenia chodzi.
Tzn. ze w sesji sie dowiem, ze nie bylo mnie na zajeciach w sobote 11 grudnia ?? Bo oczywiscie mnie nie bedzie.
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
-
- Zawsze coś napisze
UWAGA studenci III semestr!!!
Zajęcia sobotnie dla studentów semestru III w dniu 11/12/2010 są nieobowiązkowe! Oznacza to, że nie musicie (ale możecie, jeśli czujecie taką potrzebę) być w tym dniu w szkole i w nich uczestniczyć.
W niedziele natomiast zorganizowany będzie termin zerowy dla tych z Was, który chcieliby i mają taka możliwość przystąpić do sesji wcześniej. Nie jest on obowiązkowy! Niektóre zaliczenia mogą być połączone z zajęciami.
Zajęcia sobotnie dla studentów semestru III w dniu 11/12/2010 są nieobowiązkowe! Oznacza to, że nie musicie (ale możecie, jeśli czujecie taką potrzebę) być w tym dniu w szkole i w nich uczestniczyć.
W niedziele natomiast zorganizowany będzie termin zerowy dla tych z Was, który chcieliby i mają taka możliwość przystąpić do sesji wcześniej. Nie jest on obowiązkowy! Niektóre zaliczenia mogą być połączone z zajęciami.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
Dziś przyjechałam na Final Cut, nie pojawiła się żadna informacja o tym że zajęcia są odwołane jedynie na forum ale WSR! O godzinie 8:36 tego samego dnia. Mam pytanie kto o tej godzinie sprawdza forum, jeżeli jest już w szkole? Są to już 2 zajęcia z tego przedmiotu które się nie odbyły(raz było zastępstwo) z tym wykładowcą, mamy szanse na odrobienie ich?
Może następnym razem warto pomyśleć o wcześniejszym mailingu z informacją o odwołanych zajęciach.
Może następnym razem warto pomyśleć o wcześniejszym mailingu z informacją o odwołanych zajęciach.
-
- Zawsze coś napisze
Alicjo,alicja pisze:Dziś przyjechałam na Final Cut, nie pojawiła się żadna informacja o tym że zajęcia są odwołane jedynie na forum ale WSR! O godzinie 8:36 tego samego dnia. Mam pytanie kto o tej godzinie sprawdza forum, jeżeli jest już w szkole? Są to już 2 zajęcia z tego przedmiotu które się nie odbyły(raz było zastępstwo) z tym wykładowcą, mamy szanse na odrobienie ich?
o tym, że nie będzie wykładowcy na zajęciach dowiedzieliśmy się tego samego dnia w godz. porannych. Gdyby informacja pojawiła się dzień wcześniej, problemu by nie było. Próbowaliśmy zorganizować zastępstwo na wszystkie zajęcia wykładowcy, ale niestety to się nie udało. Informacja o odwołaniu zajęć pojawiła się na forum WSR, ale również na tablicach informacyjnych w szkole.
Informacja o ewentualnym odrabianiu zajęć pojawi się na forum w terminie późniejszym.
-
- Zawsze coś napisze
mateusz.m pisze:Czy gdzieś wisi już może info odnośnie najbliższego (18-19.12.2010) zjazdu praktycznego?
z zakładki KOMUNIKATY:
Uwaga,
"graficzny" zjazd zawodowy dla studentów II i III semestru zaplanowany na dni 18-19/12/2010 odbędzie się w nietypowych (popołudniowych) godzinach. Prosimy o uwzględnienie powyższego w swoich planach życiowych i niezawodne przybycie. Szczegółowy plan zjazdu podam w odrębnym komunikacie.
----------------------------------------
Szczegółowy plan dotyczący zjazdu praktycznego realizowanego w tym samym terminie dla studentów I semestru pojawi się również w terminie późniejszym. Zajęcia odbywać się będą w godzinach 9:00 - 15:00.
-
- Nowy(a)