KaWusia pisze:marty pisze:APEL DO PANI KATARZYNY FURST WOJTKOWSKIEJ...
W tamtym roku robiliśmy reklamy radiowe (strategia&telewizory), czy może Pani je gdzieś wstawić na forum, żeby je ściągnąć do siebie?? pozdrawiamm:)))
Ok, jak tylko znajdę, bo jestem świeżo po przeprowadzce i muszę trochę rozpakować pudeł, więc daj mi chwilę... [/quote
wszystko rozumiem, tylko byłabym prze szczęśliwa gdyby Pani do jutra to zamieściła lub wysłała na maila martyn_ka@vp.pl bo chciałam to zamieścić do pracy pozdrawiam
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
"Wszyscy Słuchacze, którzy po sesji zostaliście z ocenami niedostatecznymi!
III termin sesji (egzaminy poprawkowe płatne 25 zł/szt.) trwa!
Arrow zajrzyjcie do nowych planów zajęć (dzienne, zaoczne SR/TV, zaoczne SG/FOTO)
Arrow sprawdźcie gdzie i kiedy dany wykładowca prowadzi zajęcia
Arrow przychodźcie i zaliczajcie co się da!"
Nie widzę nowych planów zajęć... Znając siebie, to pewnie nie dostrzegam jakiegoś topicu czy łącza, więc będę wdzięczny za wskazanie.
III termin sesji (egzaminy poprawkowe płatne 25 zł/szt.) trwa!
Arrow zajrzyjcie do nowych planów zajęć (dzienne, zaoczne SR/TV, zaoczne SG/FOTO)
Arrow sprawdźcie gdzie i kiedy dany wykładowca prowadzi zajęcia
Arrow przychodźcie i zaliczajcie co się da!"
Nie widzę nowych planów zajęć... Znając siebie, to pewnie nie dostrzegam jakiegoś topicu czy łącza, więc będę wdzięczny za wskazanie.
-
- Nowy(a)
Na forum "Tylko dla słuchaczy WSR" sprawdzałeś? )JwSwietocho_1 pisze: Nie widzę nowych planów zajęć...
http://reaktywni.pl/pliki/sw/110124pz/p ... _10_11.pdf
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wyniki z etyki już są
Już są. Przecież pisałem, że dziś będą.kalibaru pisze:A wyników etyki reklamy termin II ciągle niema...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Godziny pracy Cesarza Szulca
To za trudne dla mnie pytanie. Serio. Przyznaję, że nie mam pojęcia na temat tych godzin Cesarza Szulca.halszka pisze:Sławku, a Cezary jutro, tfu, dzisiaj - w piątek, w jakich godzinach urzęduje w szkole? Jak przyjadę około 12, to powinien być?
dzięki z góry
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Ta noc do innych jest niepodobna
Część pojawi się jeszcze tej nocy...Tomek90 pisze:Fajnie było by dowiedzieć się w tym miesiącu. Gdyż to od jego wyniku zależy czy zostanę dopuszczony do III terminu. Bo w III terminie można poprawiać tylko (a może aż) dwa przedmioty?Tomek90 pisze:Kiedy można się spodziewać wyników z RP II termin zaocznie?
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Re: 25 zł - można - dziś
W dziennych? Można.s_wojtkowski pisze:Mam pytanie czy można zapisać się na 2 informatyczne (jako przedmioty dodatkowe) tak, że w rezultacie chodziłbym na 2 języki i 4 informatyczne.
A w zaocznych nie mozna wziac przedmiotu informatycznego jako przedmiotu dodatkowego?
Czyli w sumie miec jezyk + 2x informatyka + prawo reklamy ?
-
- Początkujący(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
04-06/02/2011
JwSwietocho_1! Basia Śmigrodzka ma czasami prawo popracować też z grupami SR/TV, nieprawdaż? (Pierwszy zjazd SG/FOTO jest 04-06/02/2011).JwSwietocho_1 pisze:Proszę mi powiedzieć, czy pierwszy wiosenny zjazd zaocznych SG jest dopiero 5 lutego czy jutro? Bo w Ważnych informacjach jest mowa o jakichś zajęciach z Barbarą Śmigrodzką, co przecież nie jest uwzględnione w nowym planie...
Nic nie rozumiem...