"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
przyłączam się do tej informacji, + info na temat street artu, prawa reklamy i jęz. angielskiego 3/4 (Dąbrowska) w sobotę??kocikson pisze:byłbym wdzięczny za udzielenie informacji :
co było i co ewentualnie do zrobienia na
- warsztatach rysunkowych na 8:30
Może ktoś pomóc?
(plus niedziela 6marca, dla SG z II....)
-
- Zaczyna działać
Nie wiem jaki jest, ale wiem jaki był i raczej się nie zmienia.
Masz dwie alternatywy. Albo piszesz pracę, albo test (pytania są opublikowane na forum).
Ja pisałam pracę i jestem bardzo zadowolona.
Znam wiele osób zadowolonych z pisania testu. Ale fakt, że jak się nie przyłożysz to zwyczajnie go nie zdasz. Jednak nie ma tu żadnych podchwytliwości czy złośliwych pytań, tzn. że zasiadasz na teście i nagle oczy w słup.
Pytania są, można się przygotować, skonsultować z wykładowcą, wyuczyć i to jest fajne.
Mnie pisanie pracy sprawiło wiele frajdy. Z tym, że ja jestem na SG, być może na TV są bardziej obostrzone kryteria. Ale najlepiej dopytać AW.
Masz dwie alternatywy. Albo piszesz pracę, albo test (pytania są opublikowane na forum).
Ja pisałam pracę i jestem bardzo zadowolona.
Znam wiele osób zadowolonych z pisania testu. Ale fakt, że jak się nie przyłożysz to zwyczajnie go nie zdasz. Jednak nie ma tu żadnych podchwytliwości czy złośliwych pytań, tzn. że zasiadasz na teście i nagle oczy w słup.
Pytania są, można się przygotować, skonsultować z wykładowcą, wyuczyć i to jest fajne.
Mnie pisanie pracy sprawiło wiele frajdy. Z tym, że ja jestem na SG, być może na TV są bardziej obostrzone kryteria. Ale najlepiej dopytać AW.
-
- Początkujący(a)
Witam!
Może mi ktoś uprzejmie napisać tutaj bądź na maila co było na :
BADANIACH REKLAMY DZIŚ I WCZESNIEJ....
NA KOMUNIKACJI MARKETINGOWEJ CO ROBIŁA GRUPA OD PISANIA I CO JEST DO ZROBIENIA
A I JESZCZE MAM WIELKĄ PROŹBĘ POTRZEBUJE WIEDZIEĆ JAKIE BYŁY PRACE DOMOWE Z WORDA I EXELLA JAK BY KTOŚ NAPISAŁ BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA.
POZDRAWIAM KZ
email:kzajaczkowska89@o2.pl
Może mi ktoś uprzejmie napisać tutaj bądź na maila co było na :
BADANIACH REKLAMY DZIŚ I WCZESNIEJ....
NA KOMUNIKACJI MARKETINGOWEJ CO ROBIŁA GRUPA OD PISANIA I CO JEST DO ZROBIENIA
A I JESZCZE MAM WIELKĄ PROŹBĘ POTRZEBUJE WIEDZIEĆ JAKIE BYŁY PRACE DOMOWE Z WORDA I EXELLA JAK BY KTOŚ NAPISAŁ BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA.
POZDRAWIAM KZ
email:kzajaczkowska89@o2.pl
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR