"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Początkujący(a)
Re: Organizacja reklamy + Prawo reklamy
To świetna wiadomosc. II rok zaocznych cieszy sie niezmiernie.zielonyszerszen pisze:decyzją góry WSR II rok nie będzie realizował warsztatów internetowych i dotyczy to tylko grup zaocznych !!!maland pisze:
1. Prosze daj tez znac co z warsztatami internetowymi. Cos takiego jest na karcie, ale do tej pory tez nikt o tym nie wspominal, wiec mam nadzieje ze to nie obowiazuje 2 roku?
Czy to samo może dotyczy warsztatów negocjacyjnych? Skoro zdajemy egz OKE w czerwcu to czy musimy robic te warsztaty? Podobno maja mieć miejsce dla zaocznych pazdz w lipcu
ps. kiedy bede wyniki prac domowych z psychologii widzenia na forum? Prowadzący mowil, ze max do piatku poda oceny
dzieki, pozdr
A.
-
- Loża WSR
warsztaty negocjacyjne normalnie się odbywają i nie ma zmiłujanhelito pisze:To świetna wiadomosc. II rok zaocznych cieszy sie niezmiernie.zielonyszerszen pisze:decyzją góry WSR II rok nie będzie realizował warsztatów internetowych i dotyczy to tylko grup zaocznych !!!maland pisze:
1. Prosze daj tez znac co z warsztatami internetowymi. Cos takiego jest na karcie, ale do tej pory tez nikt o tym nie wspominal, wiec mam nadzieje ze to nie obowiazuje 2 roku?
Czy to samo może dotyczy warsztatów negocjacyjnych? Skoro zdajemy egz OKE w czerwcu to czy musimy robic te warsztaty? Podobno maja mieć miejsce dla zaocznych pazdz w lipcu
ps. kiedy bede wyniki prac domowych z psychologii widzenia na forum? Prowadzący mowil, ze max do piatku poda oceny
dzieki, pozdr
A.
ps. co do wyników to nie mamy jeszcze ale jeżeli tylko się pojawią to zamieścimy je na forum naukowym
-
- Początkujący(a)
warsztaty negocjacyjne normalnie się odbywają i nie ma zmiłuj
ps. co do wyników to nie mamy jeszcze ale jeżeli tylko się pojawią to zamieścimy je na forum naukowym [/quote]
cóż, trudno się mówi
a kiedy w takim razie zostaną podane terminy zjazdów na warsztaty negocjacyjne
dzieki,
A.
ps. co do wyników to nie mamy jeszcze ale jeżeli tylko się pojawią to zamieścimy je na forum naukowym [/quote]
cóż, trudno się mówi
a kiedy w takim razie zostaną podane terminy zjazdów na warsztaty negocjacyjne
dzieki,
A.
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
-
- Początkujący(a)
Ktoś tam wyżej chciał maila do p. Świątkowskiego, ja mam taki oto:
b.swiatkowski@szkolareklamy.pl
tylko nie wiem czy jest dobry, bo wysłałam pracę dwa dni temu i jak na razie bez odzewu...
b.swiatkowski@szkolareklamy.pl
tylko nie wiem czy jest dobry, bo wysłałam pracę dwa dni temu i jak na razie bez odzewu...
-
- Początkujący(a)
oceny z prac domowych z psychofizjologii iwdzenia
zecer pisze:Witam,
1. Chciałem prosić o e-mail do Pana Cezarego Szulca.
2. Nie mogę znaleźć na forum proponowanych ocen z psychofizjologi widzenia, miały być zamieszczone do piątku.
Jarek
dolaczam sie do ptania nr.2
do piatku (20.05) mialy byc podane oceny z prac domowych z psychofizjologi widzenia. Nie wiemy czy mamy sie uczyc do egzaminu czy uda sie zaliczyc przedmiot ocenami z prac.
Czy coś juz wiadomo w tej sprawie?
pozdr,
A