Pytajnik ID: sprawy bieżące & nie cierpiące zwłoki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Odnośnie problemu z wymiarami zdjęć do dyplomu... Przy składaniu dokumentów do ID trzeba było przynieść określoną liczbę zdjęć w określonym wymiarze. Przyniosłem. Przez cały tok studiów nie było problemu, wszystko w jak najlepszym porządku. Jednym słowem: cacy. Niedawno dostaję mail, że zdjęcia powinny być jednak w INNYM wymiarze niż te, które składało się pierwotnie. Koszt zrobienia zdjęć i wywołania u fotografa, to 30 zł. (Razem 60 zł jeśli liczyć pierwsze.)
Rozumiem, że ID zwróci poniesione koszty za swoją pomyłkę? Tak się składa, że nie mam przyjemności fotografować się codziennie.
Dziękuję za uwagę.
Rozumiem, że ID zwróci poniesione koszty za swoją pomyłkę? Tak się składa, że nie mam przyjemności fotografować się codziennie.
Dziękuję za uwagę.
-
- Zawsze coś napisze
Artur0 pisze:Odnośnie problemu z wymiarami zdjęć do dyplomu... Przy składaniu dokumentów do ID trzeba było przynieść określoną liczbę zdjęć w określonym wymiarze. Przyniosłem. Przez cały tok studiów nie było problemu, wszystko w jak najlepszym porządku. Jednym słowem: cacy. Niedawno dostaję mail, że zdjęcia powinny być jednak w INNYM wymiarze niż te, które składało się pierwotnie. Koszt zrobienia zdjęć i wywołania u fotografa, to 30 zł. (Razem 60 zł jeśli liczyć pierwsze.)
Dziękuję za uwagę.
Arturze,
praktycznie na każdej uczelni wyższej w Polsce, przynajmniej na tych o których mi wiadomo, studenci na początku studiów, w trakcie składana dokumentów dostarczają fotografie w formacie legitymacyjnym, bo takie są potrzebne do wystawienia studentowi indeksu i legitymacji. Natomiast do dyplomów, potrzebne są większe zdjęcia! Rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo wykonanie kolejnych fotografii wiąże się z określonymi kosztami, ale ponoszą je wszyscy studenci (absolwenci)!
-
- Zawsze coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Etyka ogólna w ID WSR/WSTH
Tak jak zapowiadałem:mrowka pisze:mam pytanie, jak wygląda sprawa z Etyką ogólną dla III semestru? Czy już wiadomo z kim będą zajęcia, w jakich godzinach i kiedy?
zajęcia z Etyki ogólnej (łącznie z zaliczeniem) odbędą się w najbliższy weekend 11 i 12/06/2011 w godz. 10:00-15:00 (i w sobotę i w niedzielę); poprowadzi je dr Andrzej Stępnik. Sa to zajecia obowiązkowe dla studentów I i III semestru oraz tych studentów II semestru, którzy nie mają jeszcze zaliczonego tego przedmiotu.
Jutro napiszę wszystkim potencjalnym uczestnikom tych zajęć maila - jak się przygotwać do tych zajęć, tj. co koniecznie trzeba przeczytać i co przynieść na zajęcia.
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Kalendarz zjazdów w lipcu?
Kalendarz zjazdów na następny rok akademicki W lipcuMarysia pisze:czy wiadomo już mniej-więcej jak wyglądać będzie kalendarz zjazdów na nowy rok akademicki?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Kalendarz odnaleziony?
Wrzuciłem wczoraj zanim Ci odpisałem. Mam nadzieję, że znalazłaś .Marysia pisze:tak, chcę już tornister spakować nie znasz mnie?
a poważnie, to czeka mnie w październiku wyjazd i chciałam go tak zaplanować, żeby nie kolidował ze zjazdami
-
- Czasami coś napisze