zielonyszerszen pisze:tylko grupy marcowe, które kończą w I'2012 i osoby, które skończyły szkołę w VI'2011 a nie zrobiły warsztatów realizują tylko warsztaty negocjacyjne.zielonyszerszen pisze:w tym roku I rok ma zamiast warsztatów internetowych - trening kreatywnościAngelika pisze:Ja chciałabym zamiast czerwca zaliczyć we wrześniu, ponieważ nie wiem czy będę mogła uczęszczać w czerwcu a nie widzę na II roku treningu kreatywności?Angelika pisze:Będę wdzięczna za szybką odpowiedź bo nie jestem z Warszawy i nie wiem co mam robic
Teraz jestem na II roku natomiast w czerwcu chodziłam na warsztaty internetowe i techniki sprzedaży. Teraz widzę, że na II roku też są warsztaty informatyczne i negocjacyjne? Muszę chodzić 2 razy na informatyczne?
natomiast II ma warsztaty negocjacyjne i warsztaty internetowe II
Dobrze by było jakby ktoś napisał to bardziej zrozumiale.
Czy w sytuacji gdy kończę szkołę w styczniu (dziennie) i mam już zaliczone jedne warsztaty internetowe, które odbywały się razem z technikami sprzedaży, mam chodzić teraz we wrzesniu tylko na negocjacyjne?
Zawsze było tak, że dla 2 roku są negocjacyjne i internetowe (prezentacja w internecie) dlatego prozę o wyjasnienie sytuacji, bo zrobił się chaos informacyjny.
Z zacytowanej wypowiedzi wnioskuję, że mam realizować teraz tylko warsztaty negocjacyjne?