Sekretariat posiada oto one: 022 855 00 50 lub 022 644 28 58. Możesz ewentualnie napisać maila na adres: szkolareklamy@szkolareklamy.pl.kinga pisze:posiada ktoś może działający numer telefonu do sekretariatu?
"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
C'mon guys.. Czy moze pls ktos odpowiedziec na moje pytanie? Nawet jesli mam "poczuc ekscytacje przed nadchodzaca podroza" to tez chcialbym to uslyszecsandstone17 pisze:UP?sandstone17 pisze:Czy jest gdzies/kiedys/jakas mozliwosc obejrzenia swoich wynikow testu z jezyka angielskiego?
Nie chodzi mi o wynik (kwalifikacje do grupy), ale fizyczne obejrzenie testu, sprawdzenie gdzie sie zrobilo blad itd.?
-
- Nowy(a)
-
- Zawsze coś napisze
sandstone17 pisze:C'mon guys.. Czy moze pls ktos odpowiedziec na moje pytanie? Nawet jesli mam "poczuc ekscytacje przed nadchodzaca podroza" to tez chcialbym to uslyszecsandstone17 pisze:UP?sandstone17 pisze:Czy jest gdzies/kiedys/jakas mozliwosc obejrzenia swoich wynikow testu z jezyka angielskiego?
Nie chodzi mi o wynik (kwalifikacje do grupy), ale fizyczne obejrzenie testu, sprawdzenie gdzie sie zrobilo blad itd.?
Jeśli zależy Tobie na sprawdzeniu swojego testu z j. angielskiego to w tym celu musisz udać się do p. Ryszarda Kwietnia, naszego wykładowcy od j. angielskiego, który posiada klucz odpowiedzi do testu. Porozmawiaj z nim a może będzie Tobie w stanie pomóc.
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
czyli analogiczne dla grup SG z1, gdzie zapisani w marcu byli i teraz jest semestr drugi , zapisujemy się na zajęcia dla roku drugiego. TAK?DorotaS pisze:Witam,miqsek pisze:Pytanie:
Czy jako marcowy "ścierwo-ludek" mam się zapisać teraz na przedmioty FOTOz2 czy dalej FOTOz1?
to zależy, który semestr teraz będziesz realizować. Jeśli III semestr (a dla Ciebie drugi, bo naukę rozpocząłeś od lutego 2011) to jak najbardziej zapisujesz się na zajęcia dla II roku, jeśli jednak I semestr (a dla Ciebie czwarty, ostatni) to zapisujesz się na zajęcia dla I roku.
-
- Loża WSR
pozwolę się wtrącićGosza pisze:czyli analogiczne dla grup SG z1, gdzie zapisani w marcu byli i teraz jest semestr drugi , zapisujemy się na zajęcia dla roku drugiego. TAK?DorotaS pisze:Witam,miqsek pisze:Pytanie:
Czy jako marcowy "ścierwo-ludek" mam się zapisać teraz na przedmioty FOTOz2 czy dalej FOTOz1?
to zależy, który semestr teraz będziesz realizować. Jeśli III semestr (a dla Ciebie drugi, bo naukę rozpocząłeś od lutego 2011) to jak najbardziej zapisujesz się na zajęcia dla II roku, jeśli jednak I semestr (a dla Ciebie czwarty, ostatni) to zapisujesz się na zajęcia dla I roku.
osoby, które zaczęły naukę od marca 2011 realizowały program II semestru...
teraz będą realizować III następnie IV a na końcu I
więc zapisuj się na zajęcia II roku
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
uff dziękuję, bo już zgłupiałam w pewnym momencie.zielonyszerszen pisze:pozwolę się wtrącićGosza pisze:czyli analogiczne dla grup SG z1, gdzie zapisani w marcu byli i teraz jest semestr drugi , zapisujemy się na zajęcia dla roku drugiego. TAK?DorotaS pisze:Witam,miqsek pisze:Pytanie:
osoby, które zaczęły naukę od marca 2011 realizowały program II semestru...
teraz będą realizować III następnie IV a na końcu I
więc zapisuj się na zajęcia II roku
-
- Nowy(a)